keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Emu vs Ugg

Täytyy myöntää, etten ymmärrä näiden eroa? Meiltä löytyy kummatkin, äitini toi viime talvena Inkalle tuliaiseksi Uggit ja minä ostin ihan-itse (kukaan ei siis tuonut mulle tuliaisia, taaskaan) itselleni Emut.Mutta siis, miksi näissä on yli tuplaten hintaeroa? Mä en löytänyt eroa muusta kuin vuoresta. Uggeissa on karvavuori (mikä on parempi, myönnetään) ja Emuissa "villainen" vuori. Muuta eroa en näistä löydä, olen testannut kummatkin, ja ihan yhtä huonosti näillä pidempiä matkoja kävelee. Onko ero vaan brändissa, vai onko kyse jostain elämää suuremmasta mitä en ymmärrä?

P.S Duunikaveri tilasi täältä (www.natureshop.co.nz) itselleen Emut-Uggit-mitkälie. Löytyy myös lapsille ja hinnat sisältävät käsittääkseni toimituksen (tulli tulee varmaankin päälle).

11 kommenttia:

 1. Hmm, linkki kiinnostaa. Mutta siis ymmärsinköhän sivuilta oikein, että tullia ei pitäisi tulla erikseen eikä ainakaan maksaa? http://www.natureshop.co.nz/Support/guarantee.asp

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, luit Nina mun ajatukseni. Ihan samaa olen pähkäillyt itsekin;-) Tiedän, että Katrilla ainakin on kokemusta molemmista, jten odotetaan lisää kommentteja tietäväisemmiltä..

  Tuo linkki on mullekin tuttu; UGG:a olen lähinnä Asokselta katsellut, mistä yhdet jo tilasin mutta haluamani koko oli vain jo loppuun myyty.

  San-na; itse olettaisin, että kun kuriiripalvelu tuo tuotteet kotiin(isommista tilauksista), hoitanevat myös tullauksen asiakkaan puolesta. Jos tulisi pakettina postiin, niin taatusti "narahtaisi" siellä ja päätyisi suoraan tulli-postiin. Siis näin luulisi?!

  VastaaPoista
 3. Joo, eli kuriiri tuo suoraan kotiin. Todennäköisesti hoitavat kuljetuksen niin, että lähetys on tuontitulliton. Alvin rajat siinä paukkuu kuitenkin, tiedä miten sen ovat junailleet.

  Sitten toinen asia, on lämpimät ja kivat ja ah niin trendikkäät, mutta en niillä oikeasti kauhean pitkiä matkoja suosittelisi kävelemään. Siis perheen pienimpiä ajatellen... Tai sitten olen tottunut liian hyvään.

  VastaaPoista
 4. No kyllähän mun Kuomat nyt kalpenee noiden rinnalla. Nimikin ihan, no en edes keksi sanaa tähän hätään. Silti taidan pitää ne Kuomat täällä maaseudulla, sopinevat tyyliin paremmin :D
  Mulle kyllä varmana naurettais kylän raitilla jos nuo vaaleat jalassa siellä sievistelisin.

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyy kolmet Uggit ja mielestäni ne ovat jo klassikot - pitää vaan tietää milloin niitä käyttää, kamala katsoa teinejä jotka räntäkelillä hiihtää linttaan tallatuissa Uggeissa tai vastaavissa.
  Ne Emut, jotka olen nähnyt ovat olleet myös paksupohjaisempia kuin Uggit, hieman sellainen kiilamaisempi korko. Henk koht Uggien ulkonäkö mielyttää enemmän, vaikka erot ovat pieniä. Ja turkisvuori on kyllä iso plussa.

  "Joku joskus jossain" sanoi että Ugg oli se ensimmäinen ja alkuperäinen aussimerkki, jonka omistaja sitten myi amerikkalaisille ja jonka jälkeen tämä ensimmäinen omistaja meni sitten ja perusti Emun. En tiedä tarinan todenperäisyyttä...

  Meillä on ihan neutraaleja värejä (sandit, mustat ja chocot), mutta ne pinkit on makeet! Näyttäisinköhän nelkytvuotiaalta pissikseltä, jos vetäisin jalkaani sellaiset? ;-DDD

  VastaaPoista
 6. Meidän Emujen ja Uggien korko on ihan samanlainen ja samankorkuinen, mä mittasin;)

  Joo, no sama se, kengissä brändi ei ole mulle niin oleellinen joten sama se.

  Ja joo G, näyttäisit:D

  VastaaPoista
 7. Äh, julmaa, mä tykkään välillä kunnon pinkistä!
  (*Paketoi juuri Lushin pinkkejä Rock Star-saippuoita esikoisen Fame-leffasynttäreille "läksiäisiksi"*)
  Ajattelin tilata kuopukselle Emut tuolta kokeeksi, hän on aivan liian täystuho, että ostaisin yli sadan euron Uggit. Vastasivat juuri sieltä että Emut ovat tts.

  VastaaPoista
 8. I'm gonna live forever...

  Me käytiin eilen katsomassa Fame. Ei se nyt ihan sama ollut kuin alkuperäinen, mutta upposi 12-kesäisiin.

  Ja Lush, siinä yksi josta pitänyt postata. Mulla on joku sexy peel, tiedä miten se on toiminut, M ei ainakaan huommannut:D

  Nina kirjautumatta

  VastaaPoista
 9. Sivistin itseäni työkaverini toimesta. Ugg on jenkkimerkki, jonka valmistus on Kiinassa. Tarinan mukaan jenkit ostivat merkin (Emut siis) Australiasta ja vaihtoivat nimen.

  Linkin alla olisi siis alkuperäinen Emu Australia, joka on siis eri kuin meillä myytävä Emu. Okei, jos näin on. Mutta mun Emuissa on ihan samanlainen tuotemerkki ja jopa pohjan tekstit. Toisaalta korko on suora, siis samanlainen kuin Uggeissa.

  No joo, ei jaksa enää asialla päätään vaivata. Aika vahvasti tulee fiilis, että tässä nyt viedään pässejä hihnassa...

  VastaaPoista
 10. Meillä on molempia ja kummillakaan en kävele kauhean pitkiä matkoja. Uggit tuntuvat vähän kapeammilta ja ovat mun jalkaan paremmat. Mutta molemmat hyviä, enpä tiedä sen tarkemmin miksi toiset ovat paljon kallimmat - se on vissiin se brandatty tuote:)
  Katri edelleen kirjautumatta

  VastaaPoista
 11. Mä olen kyllä kuullut, että natureshopista tilatut kengät ovat joillain jääneet tulliin. Sitten pitää vaan kuulemma ottaa yhteyttä Natureshopin asiakaspalveluun ja ilmoittaa maksettava summa ja sitten he jotenkin hoitavat sen, ilmeisesti rahat tulee joko sinun tilillesi tai sitten he maksavat suoraan tulliin.

  VastaaPoista