torstai 8. lokakuuta 2009

Kiitos Katri.Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Tässä lisää mun tyhjästä elämästä. Ei mitään kovin henkilökohtaista edelleenkään, vaikka sieltä löytyisikin ihan hoocee kamaa tarinoitavaksi.

1. Luen Hesarin joka aamu. Se voisi olla jokin muukin lehti, mutta monopolista johtuen HS. Iltapäivälehtiä en lue kuin poikkeustapauksissa, jos jotain isompaa on tapahtunut.

2. En koskaan ole keräillyt mitään. En postimerkkejä, astioita enkä edes pipoja;)

3. En koskaan ole ollut yhdelläkään jälleenmyyntikutsulla. En siis ole ostanut ensimmäistäkään kippoa, vaatetta, kynttilää tai dildoa tätä kautta.

4. Pelkään lintuja. Erityisesti lokkeja ja hanhia. Sinänsä ikävää, ottaen huomioon, että olen asunut suurimman osan elämästäni meren rannalla.

5. Syön elääkseni, en elä syödäkseni. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että söisin huonolaatuista/pahaa ruokaa. Jos tarjolla on vain moskaa niin olen mieluummin syömättä. Siis ruokaa. Suklaata menee edelleen se 200-400 geetä päivässä. Ja iho kiittää.

6. Mulla on lentolupakirja ja ABC/ABE kortti. Lentolupa taitaa olla nykyään epäkurantti, ei ole lentotunteja viime vuosina. Ja lääkärikin kävi vittuilemaan mun näöstä. Siis silmistä, ei ulkonäöstä. Tietenkään.

7. Haaveilen moottoripyörästä. Japanilaisvalmisteisesta muoviläjästä, en todellakaan mistään kustomista.

Tämä on tainnut kiertää jo kaikilla. Haastan siis mukaan ne, jotka eivät ole vielä haastetta saaneet tai siihen vastanneet.

11 kommenttia:

 1. Tota noin, mua kyllä kiinnostais nyt se hoocee;) Arvasin, että jotain luurankoja sentään sullakin on kaapissa, vaikka onkin pinkat suorassa. Ja mitä oletkaan menettänyt, kun et ole käynyt yksilläkään jälleenmyyntikutsuilla! Olin kerran naapurissa Tuppereissa, ja paikalla oli myös miespuolinen Nokia-insinööri tulkkina eksoottiselle vaimolleen. Ei siinä kauan mennyt, kun tyyppi ihmetteli, miksi koko hommaa ei voisi hoitaa netissä...:O No eihän se tilaaminen ollut pääpointti, vaan se silloisten kotimammojen pääseminen hellojensa ääreltä vähän tuulettumaan kahden imetyksen välissä. Hintana pari kuorimaveistä tai silikonivuokaa;) Ja btw, onko mitään kulkuneuvoa, jonka ohjaamista et ole kokeillut?

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen moottoripyörästä haaveileva. Myytiin meidän japsi pois, kun huomattiin ettei ko. harrastus oikein onnistunut pienten lasten kanssa. Noh, muutama vuosi ja jos sitten..

  VastaaPoista
 3. Violette, mulla ei muuta olekaan kuin luurankoja kaapissa. Suorissa riveissä.

  Oikeasti, mä olen tosi epäsovinnainen, kokeilen rajojani kaiken aikaa. Ja läheiset huokailee kauhuissaan. Mutta tämä on avoin blogi joten passaan likaiset detaljit. Kaverit sanoo, että mulla "on sikaa silmissä". En tarkkaan tiedä mitä se tarkoittaa, mutta luulen ettei kauhean positiivista...

  Kulkupeleistä, hevosella en ole koskaan ratsastanut. Pelkään niitäkin.

  Marika, kunhan lapset kasvaa. Inka täyttää parin vuoden päästä 15 ja sitten pääsen virittelemään sen skootteria. Niin, mä osaan myös virittää mopoja, niitä 80-lukulaisia.

  VastaaPoista
 4. Siis hei. Moottoripyörä. Eijeijei. Siis ei mitään tyyliä. Nyt on kyllä narsissi-åsberg lääkitys kohdallaan. Tavis-kamaa. Sorry.

  Lentolupakirjassa sen sijaan on tyyliä. Eli näkö kuntoon ja ilmaan :) Ja hyvin sä vedät. Suklaata... Tällä se vaikuttaisi jo näköön ;)

  VastaaPoista
 5. Nina, osaat totisesti yllättää!
  Ei näitä varmaan nyt luurangoiksi voi vielä nimittää; mutta hyvin mielenkiintoisia paljastuksia tähänkin latasit.

  Lennonjohtajaksi mä voisin hyvinkin sut kuvitella!

  VastaaPoista
 6. Olet eriskummallisin ihminen jonka olen tavannut. Tai eihän me olla tavattu. Susta ei ota selvää ,en aina tiedä koska olet tosissasi,koska et. Ja tämä ihan hyvällä:-)

  T.m

  VastaaPoista
 7. Siis nyt äkkiä päivittää noi lentoluvat kuntoon, niin voidaan vaikka kaikki bloggaajat lähteä yksityiskoneella Sveitsiin hakeen sitä suklaata:) Otetaan skrabat tai mustat amexit mukaan, jos lentsikan ikkunat menee jäähän:)

  VastaaPoista
 8. Niin ja ne meidän kaikkien luurangot voidaan pudottaa Itämeren yllä koneesta:)

  VastaaPoista
 9. Tämähän menee aivan hulvattomaksi :D

  VastaaPoista
 10. Nina, otin noista sanoistasi itseeni.... ;D

  VastaaPoista
 11. Mä komppaan Katria!
  Vaikka yllätit näillä, et kuitenkaan yllättänyt;).

  VastaaPoista