maanantai 12. lokakuuta 2009

Iltapuhteita

7 kommenttia:

 1. Mä olisin tarvinnut tuota tänään-kauhistelin mustiin sukkahousuihin tarttuneiden valkoisten nöyhtäpallojen määrää!
  Onko tuo joku Pro-malli?!

  VastaaPoista
 2. Ja mä tyhmänä katsoin, että täikampa.. :D En ole sellaista koskaan nähnyt ja mun mielestä tossa lukee selkeällä suomenkielellä 'flee jotain comb' :D

  Vai kashmirneulekampa, no en ole sellaistakaan nähnyt.. ;)
  Helmikkä

  VastaaPoista
 3. Helmikkä, niin Inkakin luuli;) Sain tuon kaupanpäälliseksi joskus kashmirneuletta ostaessani. Tiedä kuinka pro-malli mutta toimii.

  VastaaPoista
 4. Mulla on käytössä sellainen nypynpoistajakone, tuollaista en ollut ennen nähnytkään. Aina oppii uutta:)

  VastaaPoista
 5. Eräs vaatealan-pro sanoi kerran minulle, että nypynpoistaja on kaikkein kehnoin vehje tähän tarkoitukseen. Kampa on kuulemma ihan ok, mutta tämä henkilö sanoi että kaikkein tehokkain ja siistein on ihan (esim) oranssi-valk Bic-kertakäyttöpartahöylä - neule jännitetään kädellä sileäksi nyppittävästä kohdasta ja höylällä vedetään kevyin pintaliikkein. Hän näytti tämän käytännössä ja todella toimi hyvin. En ole vielä kokeillut tosin (ja kaapissa nyppyleikkuri)!

  VastaaPoista
 6. Mä käytän tuota kampaa nimenomaan kashmirneuleisiin, on hellävaraisempi. Muihin villaneuleisiin käytän nypynpoistajaa, joita löytyy kahdessa koossa (ne on täälläkin esitelty). Tuon Bicin olen minäkin kuullut, mutta saa niin pahan näköistä jälkeä säärikarvoihinkin, etten ole neuleisiin uskaltanut kokeilla;)

  VastaaPoista