torstai 1. lokakuuta 2009

"The" takki

Lupasin blogata Inkan syystakeista. Tässä uusin, niitä vanhempia en nyt jaksa ajatella.

Tämä on täydellinen, löysin sen MyDreamChildin alelaarista. Kuva ei tee oikeutta, tämä on aivan törkeän hyvännäköinen luonnossa, istuu Inkalle kuin valettu. Airforcen hieman metallihohtoinen harmaa takki. On veden-, tuulen- ja pikku-ukkojen pitävä. Tarpeeksi pitkä muttei liian pitkä. Slimmattu mutta ei liian slimmattu. Siis täydellinen, kuva ei valittavasti tee oikeutta. Hintaa jäi 40 euroa. Halpa, Airforcen hintatason tuntien.Mukaan tarttui myös Mini A Turen paita Luksulle ja Airforcen verkkarit, mulle. Ostin ne Inkalle, mutten tajunnut ottaa huomioon reilua mitoitusta, nämä tippuvat munkin jalasta jollei narua kiristä kunnolla.Tässä kohtaa täytyy kiitellä. Ensinnäkin kiitos teidän (erityismaininta Ananalle, Katrille ja Saaralle), olen oppinut ostamaan myös alesta. Aikaisemmin ostin kaiken aina normihinnalla, olin täysin vakuuttunut, että alet ovat silkkaa kusetusta eikä sieltä tule ostettua mitään oikeasti tarpeellista. Toiset kiitokset Julisille, joka vinkkasi MyDreamChildista ja Molon sinisestä haalarista, tarpeeksi isossa koossa. You made my day:)

7 kommenttia:

 1. Hih kiitos, blogillani on siis tarkoitus -hienoa!
  Tosi mageita löytöjä <3
  Siis tuo Airforce on reilua mitoitusta? Olen pompulle niitä katsotnut mutta en uskalla ihan helposti hänelle "tuntemattomia" tilata tuon kukkakeppimäisyyden vuoksi :D

  VastaaPoista
 2. Meillä ei muistaakseni ole aikaisemmin ollut merkin alaosia, niiden mitoitus oli mulle yllätys. Sinänsä ihan hyvä, nuorten M (170-176 cm)on siis mulle sopiva.

  Yläosat on meille tehtyjä, kapeita ja tarpeeksi pitkähihaisia. Paitoja ja takkeja löytyy useampi. Luksulle menee koko 6 kun kaikilla muilla merkeillä on koko 8, ihan hihan pituuden takia.

  Nina kirjautumatta

  VastaaPoista
 3. Hieno takki, kymppi plus. En ole uskaltanut ostaa takkeja netistä, koska en tiedä mitoituksesta, mutta tuohon hintaan ilman muuta uskaltaisin. Meillä on viimeksi tänä aamuna "keskusteltu", mikä takki on kouluun sopiva, joten ajankohtainen aihe. Täytyy surffailla viikonloppuna.

  VastaaPoista
 4. Kiitos myös täältä Julikselle tuosta dream childista! Huomasin, että siellähän on myynnissä sekä Molon tähtihatut, joita myös etsin!

  Tusen tackar,
  F

  VastaaPoista
 5. Hieno takki - ja loistava nettikauppa, kiitos vinkistä:)!

  VastaaPoista
 6. Upeita ostoksia!!!

  Matkalle mielii mieleni. Esikoisen kanssa Köpikseen. Missä siellä kannattaa käydä? Entä ehtiikö/kannattaako 3:ssa päivässä käydä vuokra-autolla jossain? Missä? Työmatkoilla olen ollut isäntien armoilla enkä tiedä mihin mennä itsekseni.

  VastaaPoista
 7. Kivan mallinen takki! Meilläkin oli takkietsintä päällä esikoiselle ja päädyimme tänään Barbourin ihanaan tumman suklaanruskeaan öljykangastakkiin, kiva, hieman kipparityylinen malli (napit kahdessa rivissä). Taidatte muuten olla Lontoossa?

  viidenäiti, jos aikaa on 3 päivää, pysyttelisin Köpiksessä, siellä on tarpeeksi kaikkea kivaa; Tivoli, jos ilma on hyvä, Strøget, kaikkine sivukatuineen sekä Carlsbergin panimo/taidemuseokierros sekä jos vaan ilma sallii, suosittelen ottamaan Nyhavnista loistavan venekierroksen,matkalla jänniä matalia siltoja ja upeita rakennuksia! Ihania ravintoloita ja kahviloita!

  VastaaPoista