maanantai 15. kesäkuuta 2009

Parveke

Olin kunnianhimoisesti ajatellut esitellä meidän parvekkeen kesäasussaan. Näin se taas jussi lähestyy eikä parvekkeen stailauksesta tietoakaan. Kun ulos katsoo niin samapa tuo, hukkaan olisi mennyt sekin vaiva.

Olen hankkinut kaikkea rekvisiittaa kuten tyynynpäällisiä ja kukkapurkkeja mutta tuolla ne vielä pussissa odottavat. Mitä? Kesää, varmaankin. Toisaalta kohta alkaa loma eikä olla tätäkään vähää kotona. Ja toisaalta, Vepsäläisellä alkoi kesäkalusteiden ale, sieltähän voisi kenties mahdollisesti tarttua jotain matkaan… Summa summarum, ei kannata hötkyillä ettei tarvitse aloittaa koko hommaa alusta;)

Osa kesäkukistakin on vielä kaupan pakkauksissa, alla olevaa murattiakin olen kastellut suoraan pakkaukseen, hyvin näyttää siellä viihtyvän.Näin ne ilmat heittelee, muratista otin kuvan puoli yhdeksän aikaan. Olin menossa ottamaan lisäkuvia puoli tuntia myöhemmin niin tulos oli tämä. Kovin on pimeää, Suomen kesässä.

4 kommenttia:

 1. Hyvin oot saanut muratin kasvamaan pussissa:) tostahan sen on helppo siirtää kesäpakkasilla sisälle:)

  VastaaPoista
 2. ja meillä muratti selvisi hengissä viime talven lumikinosten allakin. Siirsin vain uusien lajitovereiden viereen; ja näin vain kasvaa vihreää lehteä uudestaan.

  Joo, kyllä tämä sää on aika lannistava ollut. Mäkin laitoin ulkokukat vasta vk sitten- kukkivatpahan sitten pidempään, toivottavasti.
  Juhannuksen nimen saisi muuttaa kyllä virallisesti "alkukesän juhlaksi"; on aika sairasta huumoria jo puhua keskikesän juhlasta=D nimittäin jos ajatellaan tätä ja edellistä vuotta täällä Suomessa!

  VastaaPoista
 3. Outo kesä säiden osalta, joo. Mulla on kesäkukat istutettu, mutta kastelin niitä ensimmäisen viikon pakkauksissaan, kun oli niin kiire mukamas. Että ollaan aika samanlaisia kasvien hoitajia;)

  Hyvännäköinen rottinkinojatuoli pilkottaa alemmassa kuvassa! Oi oispa meilläkin kunnolla katettu terassi tai parveke, jossa kalusteet ei kastu. Molemmat on ja katettuna, mutta Suomen kesässä sade/rakeet/räntä tulee välillä ihan viistosti. Noilla tuoleilla voisin levähtää ja leikkiä kesää silmät kiinni.

  Violette

  VastaaPoista
 4. Hei Nina! NYT on kesä Suomessakin, partsi kuntoon ja sassiin ;D Odotamme keltaista teemaa. :)

  VastaaPoista