maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kampin Bobon tyhjennysmyynti

Tällainen paukahti s-postiin.

Kampin Bobossa on vuokrasopimus päättymässä. Myymme AIVAN KAIKEN -30-70% alennuksella tiistaista 9.6 alkaen! Alennus koskee siis myös Kevät-Kesä 09 mallistoa.


Tervetuloa ostoksille Kampin Sähkötaloon!

5 kommenttia:

 1. Samainen tuli tännekin, tuo on kyllä ollut tosi huonossa paikassa minun mielestäni ja en yhtään ihmettele, että lopettavat.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun vinkkasit, tuonne voisi mennä. Muistan vielä hyvin edellisen tyhjennysmyynnin samassa paikassa vuoden -07/08 vaihteessa, sieltä löytyi paljon kivaa -70% alella pienelle tytölle. Nyt voi jo olla vähän haastavampaa noiden kokojen suhteen, nuo 86-98-senttiset ei yleensä jää viimeiseksi tankoon :)

  VastaaPoista
 3. Mä en itse asiassa ole käynyt tuolla koskaan, joskus ohi kävellyt. Sijainti on aika syvältä..

  VastaaPoista
 4. Minäkään en ole tuota löytäny-en tosin ole hirveästi etsiskellytkään, tarkoitan että ei taida millään ohikulku reitillä olla?

  Tuo Bobojen konsepti on aika mielenkiintoinen. Järvenpäässä olen muutaman vuoden asioinut, ja siellä on jo toinen yrittäjä, nyt tosin paremmalla liikepaikalla kuin edeltäjänsä. Palvelu oli/on kyllä hyvää tuolla!

  VastaaPoista
 5. Musta tossa Bobossa ei ole ollut koskaan mitään pojille. Toisin kuin Sellon Bobossa, joka on aivan huippu (sanoo poikien äiskä).

  VastaaPoista