perjantai 5. kesäkuuta 2009

McDonald’s Qualité-konsepti

Pakko oli käydä tsekkaamassa Niittykummun uusittu Mäkkäri.


Mäkkäri on aina mäkkäri mutta koska siellä kuitenkin käydään, niin miksei istua Eamesin tuoleilla. Aidoilla sellaisilla.

Lähes 20-vuotias Niittykummun McDonald’s-ravintola on avattu uuden Qualité-konseptin mukaisesti sisustettuna. Euroopan McDonald’s-ravintoloita varten luotu konsepti on ranskalaisen arkkitehdin Philip Avanzin taidokasta kädenjälkeä. Uudenlainen arkkitehtuuri ja sisustus noudattavat McDonald’sin Euroopan strategian mukaista voimakasta ravintoloiden ilmeeseen panostamista.

Kuva ja pressitiedote löytyy McDonaldin sivuilta.

8 kommenttia:

 1. Onpas tyylikästä!! ..ei ollenkaan hampurilaispaikan näköinen! Vau! :)

  VastaaPoista
 2. minä olen ollut tuolla töissä nuorempana ja on niin rakkaat muistot! <3

  VastaaPoista
 3. Mekin kävimme tuolla 2 viikkoa sitten ja mielestäni näytti ihan kivalta Danonen lasisia jogurttipurkkeja ja Eamesin tuoleja myöten. Kyseinen Mäkkäri oli kyllä todella remontin tarpeessa! Seuraava kohde voisi olla Friisilän Mäkkäri, joka on lähi-Mäkkärimme. Tämä tietty kuulostaa siltä että kävisimme usein Mäkkärissä, jota emme kylläkään tee - meillä lapset yleensä sanovat, että eivät halua mennä ;-).
  Gloria, joka kirjautuu kunhan ehtii ;-)

  VastaaPoista
 4. Hmm, onko tuolla enää mitään lapsille?

  Me käymme aika harvakseltaan mäkkärissä mutta sillon kun käymme, ajamme usein Varistoon sillä siellä on se kiipeilyjuttuhässäkkä josta lapset tykkäävät.

  Mielestäni mäkkärit ovat jotenkin epäsiistejä ja ihan kiva että lähellämme on nyt tuollainen äidinkin sisustusmakua lämmittävä mutta...

  Silti jotenkin näen mäksyn lastenpaikkana eli sieltä pitää löytyä virikkeitä lapsille jotta äiti voi syödä Caesar-salaattinsa rauhassa :D

  VastaaPoista
 5. Näyttää kivalta, mutta Eamesin tuolitkaan ei auta, jos haisee palaneelta rasvalta ja Caesar-salaatti on kuivaa. :-))

  VastaaPoista
 6. Meidän lähi-Mäkkäri on myös Friisilä, ja nyt alkaa riittää. Ravintolan puoli on tosiaan remontin tarpeessa. Olemme nyt käyneet lyhyen ajan sisällä useamman kerran, koska Drive-in'in puolella osa ostoksista jäi saamatta, reklamoin, saatiin hyvitys, siitäkin puuttui osa, reklamoin ja saatiin hyvitys, sitten sama kolmannen ja neljännen kerran..:( Säälittää jo ne nuoret päälliköt, kun porukka sählää minkä ehtii, ovat jo itsekin desperadoja, kun mikään ei auta. Koen jo olevani joku mystery shopping-testaaja, joka antaa palautetta säännöllisesti.

  Nyt pidetään Mäkkäreistä taukoa, mutta kun käydään, niin seuraavaksi kyllä Niittykummussa! Ainakin näyttää hyvältä.

  Violette

  VastaaPoista
 7. Anana, mulla kävi sama mielessä, miten Ronald keltaisine hiuksineen istuu tuonne?;)

  Me asutaan Mäkkärikatveessa, meillä ei siis ole oikein "omaa" mäkkäriä. Lähimmät lienee keskustassa mutta niissä ei koskaan käydä koska sieltä löytyy muutakin.

  Olenko mä ainoa aikuinen joka tykkää pikaruokajointtien hampurilaisista? En mäkään niitä rasvatikkuja syö mutta McFeast pitää saada vähintään joka toinen kuukausi.

  VastaaPoista
 8. enpäs olekkaan käynyt tuolla vähään aikaan! Pitääkin katsastaa, tuo taitaa olla meidän lähin :)

  VastaaPoista