lauantai 20. kesäkuuta 2009

Jussia!

Taisi mennä jo...

Karkasin mökiltä. Tunsin itseni todella dorkaksi kökkiessäni kylmässä ja sateessa mökillä, kun kotonakin on tekemistä. Loma lähestyy ja koti pitäisi saada siihen kuntoon, että voi rauhassa lomailla. Puhumattakaan duuneista, työpöytä lainehtii paperipinoja, joissa on kuukauden vanha to-do- tai asap- merkintä. Ei ole kiva lähteä lomalle jos hommat jää pahasti vaiheeseen. Eikä se ole loma eikä mikään ellei viikkoa - kahta aikaisemmin ole tehnyt ympäripyöreitä päiviä jotta voi lomailla rauhassa.Keskikesän juhlan kunniaksi sain vaihdettua kesäisemmät tyynynpäälliset. Olen koukussa (kaiken muun lisäksi) Himlan, Linumin, Lexingtonin ja Gantin tekstiileihin. Talvisin (siis muulloin kuin heinä-elokuussa) käytössä on neulottuja versioita ja nyt kesällä (joka siis katsotaan kalenterista, ei säästä) pellava- ja puuvillaversioita.

5 kommenttia:

 1. Totta tosiaan, ei voi lomalle lähteä, jos rästitöitä jää. Itse vasta meninkin takaisin töihin, joten tein hulluna niitä tekemättömiä kotitöitä :)
  Mulla on aivan päivittämättä kesätekstiilit. Koskahan ehtis sellaiseen kauppaan?! Tosi kivat nuo sohvatyynyt ja tuo sohva, voi pahus, mäkin haluan valkoisen sohvan!!!!

  VastaaPoista
 2. Meillä on vielä kesätekstiilit päivittämättä ja töitä on vielä 4 viikkoa ja rästihommia ihan tarpeeksi.

  Kauniin kesäiset tekstiilit teillä!

  VastaaPoista
 3. Raikkaat tyynynpäälliset! Itse vaihdan myös aina kevät/kesä ja syys/talvi-päälliset. Tällä hetkellä olohoneessa Svenskt Tennin Manhattan-kuosia (miehen pitkäaikainen kotikaupunki, Snowden Floodin (www.snowdenflood.com) käsipainamat Muurahais-tuoliaiheiset tyynyt sekä White on Whiten tapettikuosityynyt. Nuo Manhattanit ovat selvästi erillään noista muista, eli eivät "riitele" keskenään. Snowden Floodin kauppa toimii mainiosti (paypal), mukava tyyppi, suosittelen!
  Aiemmin Manhattanin tilalla oli ranskalaisen Iosiksen Tokyo Paris-tyyny (vaalea versio), josta tykkään edelleen ja joka sai mennä kaappiin odottamaan comebackia. Tokyo Parisia myy mm the Conran Shop.
  Eh, kuten huomaat Nina, ovat koristetyynyt lähellä sydäntäni (kuten kahvikin ;-) !

  Gloria

  VastaaPoista
 4. Tiina, sohva on mun pitkäaikainen haave, joka kotitui menneenä keväänä. Olisi pitänyt hankkia jo vuosia sitten eikä uskoa ihmisiä, jotka sanovat ettei lapsiperheeseen voi hankkia valkoista sohvaa.

  Katri, neljä viikkoa vielä? Sehän tarkoittaa, että sulla on lomaa vielä elokuussakin, ihanaa. Kunhan lapset kasvaa niin pidän kesäloman vasta elokuussa, se on mun toinen pitkäaikainen haave;)

  Kiitos Gloria vinkeistä, käyn tutkimassa tarjontaa.

  VastaaPoista
 5. Mä olisin tehnyt saman tempun sijassasi:-) rentoudu siinä nyt sitten,kun takaraivossa painaa just ne tuhat ja sata tekemätöntä askaretta.. mäkin aina touhuan kuin heikkopäinen ennen meidän perheen reissuja, jo siitäkin syystä että siistiin kotiin on mukava palata:-)onneksi mulla noi työasiat harvoin kulkeutuvat kotiin-ei varmaan tllaisen kontrollifriikin pää sitä kestäisi=D on helpottavaa, kun työpaikan oven sulkiessaan pystyy jättämään duuniasiat sinne.

  Vanhat viisaat tosin sanovat, että ei ne työt tekemällä lopu; heh. Mutta aina pitää yrittää!

  Kauniita kesätekstiilejä! Sä kun olet Pro näissäkin, niin bloggaustoiveena voisi pyytää lisää vastaavia; aiheena laadukkaat ja ajattomat kodintekstiilit. (pyyhkeet, liinavaatteet yms. kaikille tarpeelliset)
  Kiitos jo näistä vinkeistä!

  VastaaPoista