maanantai 8. kesäkuuta 2009

Mayoral

Luksun kaappeja kaivellessa löysin pussin jossa oli vaatteita joita en muista ostaneeni. Näinhän siis saattaa joskus käydä, mutta näiden suhteen olen ihan pihalla.Taitaa olla mummin tuomisia. Niin tai näin, ihan söpöjä.

Mayoralin vaatteissa on aika hyvä hinta-laatusuhde. Positiivista se, että mallistot ovat 18 vuoteen (176 cm) asti. Negatiivista se, ettei mikään kauppa Suomessa ole tainnut ottaa isompia kokoja valikoimiinsa.

7 kommenttia:

 1. Kivoja kesäisiä "havaiji" vaatteita :)

  Minulle tuli vähän sama tunne, kun kaivelin varastosta Maxin viime kesän vaatteita. En muistanut hankkineeni puoliakaan..

  VastaaPoista
 2. Juu, meilläkin ilmestyi laatikosta melko ihmeellisiä löytöjä, jotka olen kyllä itse ostanut ja nyt ei muista puolistakaan! Mutta toisaalta kivaa tehdä löytöjä omassa kotonaan=)

  VastaaPoista
 3. Hih - kiva että muillekkin käy noin:).

  Kiva kun kävit blogissani. Tulin vastavierailulle ja liityn kyllä lukijajoukkoon:)!

  VastaaPoista
 4. Noihan on ihan kivoja, Miami vice-henkisiä beach vaatteita! Tulis vaan nyt se OIKEA kesä,joskus..

  Meidän pojilta löytyy Mayoralilta "parempaa vaatekertaa"; suoria housuja, paitapuseroita ja yksi pikkutakki. Ovat minusta hintaansa nähden hyvin tehtyjä, ja istuvia.
  (Ostopaikkoina mulla on ollut Bobo ja Stocka)

  VastaaPoista
 5. Noihan on hyvännäköisiä ja molemmat kelpaisivat myös meille. Hinta/laatu on ollut kohdallaan niissä vaatteissa mitä meillä on ollut.

  Ja minulle käy useasti niin, etten muista että olen jotain ostanut.

  VastaaPoista
 6. ihania löytyjä! Mä saatan kaivella paikkoja ja löytää myös ihan vaan esim Julin vaatteita jotka menee Jossulle (tai kuten äsken, niitä jotka eivät mene enää edes Jadelle...) niitäkin on ihana hipelöidä ja katsoa :D

  VastaaPoista
 7. Mä tykkäsin tämän kesän Mayoral Campus-mallistosta ja olisin ostanut sitä enemmänkin, mutta Stockalla ei ollut ja muualle en ehdi. :D

  VastaaPoista