maanantai 21. lokakuuta 2013

Pakataan eväitä

Meillä on yksi keittiön hyllyllinen täynnä erilaisia eväsrasioita. Ja kuten kaikella muullakin keittiöön liittyvällä, niin näilläkin hifistellään. Välineurheilua parhaimmillaan.

Jäähdytettyssä Frozzypack:ssa eväät säilyvät hyvin kuumanakin päivänä. Black + Blum Box Appetit lounasrasiat ovat kauniita ja käytännöllisiä. Rasioita on eri kokoa ja niissä on omat osionsa esimerkiksi kastikkeille. Sarjaan kuuluu myös keittorasia, jos söisin töissä eväitä ja söisin eväänä keittoa, niin söisin ne Lunch Pot:sta.


Käytetyin eväiden pakkaustarvike on kuitenkin Serlan Eväspussi. Näissä pysyy sämpylät ja bagelit kasassa eivätkä täytteet syödessä tipu rinnuksille. Yksinkertaisuudessaan nerokas.

Tunnen itseni ihan martaksi :) Paitsi, että mun neuvot ovat ilmaisia.

11 kommenttia:

 1. Ompas näpsäkkä rasia, mistä olet ostanut?
  eikö marttojenkin neuvot ole ilmaisia?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita saa ainakin nettikaupan kautta. Ja muistaakseni Formverk myy merkkiä.

   Poista
 2. Älä yritä, sä et taivu MArttamuottiin vaikka kuinka yrittäisit ;)! Vaikkakin - muistan sun aikaisemmatkin eväsrasiapostaukset ja tulet aina mieleen jos mietin näitä eväsjuttuja :). Pitäisi saada aikaseksi päivittää meidänkin Tupperit (joo tiedän, me painitaan eri sarjassa..;)

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen eväsrasiahifistelijä...meidän esikoiselle tehdään lounas mukaan päiväkotiin ja Monbenton bokseihin porkkanoita on ilo lohkoa. :) Ei oo maksettu mainos, jaan design-tietoutta ihan ilmaiseksi! http://en.monbento.com/ Mutta kiitos muistutuksesta noiden Serla-pussien suhteen, käytin niitä itse aikana ennen lapsia ottaessani aamiaisleivän mukaan töihin. Ne on hyviä, olin vaan unohtanut niiden olemassaolon.
  - Tuuliainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on tosi hienoja, kiitos vinkistä! Just nyt ei ole tarvetta, mutta laitetaan muistiin.

   Poista
  2. Nättejä, mutta ei taida pitää kylminä/kuumina? Meilläkin pakataan lapsille lounas kouluun, joten kylmänä pitävät tai termarina toimivat eväsrasiat on tarpeen.

   Poista
 4. Meilläkin on tuo Frozzy, kiva kesällä rantsulla, kun pysyy eväät viileänä. Muuten meillä on toistaiseksi ollut aika vähän tarvetta eväsbokseille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se eväiden pakkaus on vielä teilläkin edessä:)

   Poista
 5. Mahtava idea tuo eväspussi - nimittäin joulunamujen pakkailuun!

  VastaaPoista