torstai 3. lokakuuta 2013

Cuben verkkarit

 
Pitää vinkata hyvistä collegehousuista. Cube Co:n tämän syksyn verkkarit ovat olleet tosi positiivinen kokemus. Ei viime vuoden malleissakaan mitään vikaa ollut mutta nämä ovat entistä paremmat. En osaa eritellä miten, mutta ne vaan ovat.

 
Cubella on myös tosi hyviä collegepuseroja, materiaali on collegeksi aika ohut mutta pysyy hyvin kuosissaan pesuissa. Erinomainen hinta-laatu-suhde.

6 kommenttia:

 1. Kiitos, tämä vinkki tuli tosi tarpeeseen!

  VastaaPoista
 2. Näitä meilläkin, juuri kavoin tänään kellarista esikoisen viimetalviset pikkuveljelle. Mutta merkin housut ja sortsit taas ovat eri mallisia, ihan liian löysiä vyötäröltä, vaikka kiristäisi äärimmilleen kiristyskuminauhalla. Kiitos vinkistä, jos ovat viime vuotisia parempia, niin näitä hankkimaan esikoiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan totta, normihousut ja shortsit ovat tosi paljon leveämpiä. Meillä oli menneenä kesänä myös Cuben collegshortsit ja olivat tosi hyvät. Moni muukin oli huomannut saman, shortsit myytiin loppuun ihan alkukesästä.

   Mittailin noita edellisen ja tän kauden verkkareita enkä osaa sanoa mistä ero nykyisen mallin eduksi tulee, mutta istuvat jalkaan paremmin.

   Poista