sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kosketusnäyttösormikkaat

Ostin Inkalle uudet kosketusnättösormikkaat. Päällinen on nahkaa ja kämmenpuoli mitälietekstiiliä. Etusormissa on kosketusnäytöllä toimivat systeemit. Toimivat tosi hyvin.

Olen yrittänyt pari talvea etsiä itselleni kokonaan nahkaisia* kosketusnäyttösormikkaita, laihoin tuloksin. Onko sellaisia olemassakaan. Mielellään villavuorilla. Ja jos ei ole, niin miksi ei ole? Sauso, miksi ei ole?


* Edesmennyt isoäitini opetti, että hieno nainen käyttää vain nahkaisia sormikkaita. Oppi meni perille, eikä aikuisiällä ole tullut mieleenkään laittaa mitään neulesormikkaita käsiin. Olenhan leidien leidi :)

7 kommenttia:

 1. No nyt sitten vaan vielä kerrot, että mistä nuo Inkan hanskat löytyivät??

  Mulla on ollut yhdet sellaiset mikälietekstiiliversioiset kosketusnäyttöhanskat, mutta hanskojen löystyessä se sormen pään kohta oli aina jotenkin vinossa/rutussa ja lopulta jouduin kuitenkin ottaa hanskat pois kädestä.

  Eli kyllä, nahkaiset kelpaisi tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista mistä ostin. Saattoi olla ihan Stockalta. Mä yritän stalkata valmistajan, jos löytyisi sitä kautta jälleenmyyjäkin. I'll be back.

   Poista
 2. Mun sisko juuri esitteli omiaan, taisivat olla kokonahkaiset ja Tiger of Swedenin?
  -Hanna Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti? Tuohan on mahtavaa! Tiedän mitä teen huomenna ruokiksella:)
   Kiitti!

   Poista
  2. Kiitti vielä Hanna vinkistä, nyt on uudet käsineet. Siskolle terkkuja:)

   Poista
 3. Hulluilla päivillä oli myöskin nahkaiset kosketusnäyttökäsineet, kuvastossa bongasin, tarkemmin en käynyt katsomassa, joten en osaa sanoa oliko kokonaan nahkaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehtinyt Hulluille päiville oikein pyörimään, mutta nyt on ongelma ratkaistu.

   Poista