perjantai 5. lokakuuta 2012

Viininpunaista ja vakosamettia


Ostin jo kuukausi sitten Marc O'Polon viininpunaisen huivin ja sävysävyyn Noomin sammarit. Huivi pääsi käyttöön saman tien, mutta housut palautin. Malli oli ihan kiva, kapea viisitaskumalli, mutta materiaali ei tuntunut eikä näyttänyt hyvältä. Housut kutisivat jalassa ja lisäksi ne keräsivät pölyä ihan tolkuttomasti.
Stailasin housut kaapista löytyneen Filippa K:n silkkipaitiksen kanssa, kävisivät hyvin töihin. En ole silkkipaitistyyppiä, mutta tätä paitaa olen käyttänyt satunnaisesti jo usean vuoden. Nyt pitäisi löytää jostain slimmit viininpunaiset sammarit. Zarassa ei ollut sopivia ja se Lindex -innostuskin hiipui yhtä nopeasti kuin syttyi. Kuvittelin itseni Filipan viininpunaisiin slimmeihin sammareihin, mutta sellaisia ei taida olla tulossakaan.

 
Tässä kuvassa huomaa kuinka pölyiset housut ovat suoraan pakasta vedettyinä.

Uusin hankinta on tämän kuun kantistarjouksesta Maison Scotchin mustat sammarit. Ihan mielettömän kivat päällä. Malli on väljempi ja muutenkin olemukseltaan rennommat. Kivana yksityiskohtana nappisepalus (mikä ei kuvissa näy) tulee ihan viisnollaykköset -fiilis.

 
Vyön otin pois, en ihan hiffannut miten sitä kuuluu käyttää.
 
Onko joku löytänyt slimmit hyvälaatuiset sammarit? Vinkkejä mistä voisi löytyä?

2 kommenttia:

 1. H&M :)

  http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2012/J01 01752 49209 24 0327 6.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/full]


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tietenkin. Inkalla on HM:n viininpunaiset farkut (tjsp) ja ne ovat olleet tosi hyvät. Kiitti, painelen sovittamaan.

   Poista