tiistai 16. lokakuuta 2012

Parka -pojat

 
Pojille parkoja.
 Näitä on kaupat pullollaan, kokosin tähän sellaisia, mitkä meillekin kelpasivat.
Laitoin vallan hinnatkin, saa kehua.
 
Osassa irrotettava vuori ja sitä irto-osaa voi pitää toppaliivinä.
Hinnasta päätellen kaikki ovat vanuvuorilla,
untuvista saa maksaa sitten enemmän. Kuten siitä PJS:stä.
 
Kuvat ja hinnat Melijoe ja Alex and Alexa.

10 kommenttia:

 1. No ohhoh, onpa hieno kollaasi - hinnat ja kaikki! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kehu. Lisääkin mahtuu. Ei sillä että niitä laskisin...

   Poista
 2. Täältä lisää kehuja, hieno on:) Ja takit ovat kivoja, meillekin kelpaisi noista aika moni. Ja tarvetta olisi, viime talvena (siis täksi talveksi) tilattu VdT:n untuvaparka ei tullutkaan ja nyt ollaan vähän hukassa. PJS:ää erehdyin katsomaan, kiva on, paitsi kukkarolle. Noista muista ei taida enää koot meille pojalle mennä. Onko teillä Scotch Schrunkin takeista kokemusta, millaista mitoitusta? Sisävaatteissa hupparit selvästi isompia kuin trikoot, niistä menee vielä se 14. Josko takistakin menisi tämän talven. Kun untuvaa ei tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)

   Mun mielestä takit on reiluja, ei kylläkään niin isoja kuin hupparit (mutta nehän kuuluukin olla tosi reiluja). Luksulla oli kesätakkina SS kokoa 10 ja se meni hyvin, vaikka muissa merkeissä ei se koko enää mene lainkaan. Nyt on yksi takki koossa 12 ja se on reilu. Käytettävissä kuitenkin ja menee varmasti ensi talvenakin.

   Se Inkan Maison Scotchin parka on myös aika reilu, menee mullekin, vaikken voisi muissa merkeissä kuvitellakaan mahtuvani kokoon 36 (-38). Eli kyllä se saattaisi mennä, tai sitten ei. En uskalla sanoa, mutta enemmän veikkaan että mahtuu kuin ei mahtuisi. Aika selkee vastaus.

   Poista
  2. J on hoikka 152 cm ja käyttää S&S:n takista kokoa 12, 14 on hänelle liian iso sillä sellainenkin on kaapissa. Jos tuosta nyt mitään apua on :)

   Poista
 3. On kyllä upeet :) jiillä on sellainen gantin parka missä sisävuori irroitettava taskullinen fleecetakki, superkiva ja harmittavasti just liian pieni mulle. Pitäisi jostain löytää vielä kiva pusakkamallinen untsikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusakkamallisiahan on ihan joka paikassa, olen kuolannut vaikka kuinka montaa, mutta kun ei tarvitse niin ei tarvitse.

   Harmittavasti:)

   Poista
 4. Ehkä parhaita näkemiäni kollaaseja EVER, kiva kun oli hintatiedotkin noin selkeästi esillä!

  VastaaPoista
 5. Upeita, mutta tsiisus miten kalliita!

  VastaaPoista