keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Punajuuripaita

Ikuisuusongelma, mitä jakkupuvun alle. En missään tapauksessa käytä kauluspaitoja, ne vaan a) eivät istu mun päälle b) ovat epämukavia c) eivät vaan istu mun päälle. Olen kokeillut mittatilauspaitaakin, mutta eipä siitä sen hurskaammaksi tullut. Normisti jakun alla on ihan perustrikoopaita tai talvisin slimmi neulepaita. Yleensä musta tai valkoinen.
 

Löysin itselleni uudeksi "jakkupaidaksi" Boomerangin punajuuren värisen (beetroot) paidan jossa on pudotettu kaulus ja tarpeeksi mittaa, jotta ei tarvitse selkä paljaana istua. Paita on siinä määrin kiva, että on päässyt käyttöön myös ihan neuleiden alla.

Sara Draped T-shirt

Jos jossain bongaatte, niin suosittelen kokeilemaan.  Omani on Nectarinesta, viimeinen kappale, mutta esim nettikaupasta näkyi löytyvän. Kuuluu sarjassa niihin paitoihin, jotka eivät henkarissa näytä yhtään miltään (ja tietty kuvasin sen henkarissa), mutta päällä erittäin kivalta. Paitaa on saatavissa myös ballet pink, grey melange ja midnight blue väreissä. Itselläni näkisin vastaavan paidan vaikka vihreänä. 

 
Ja tässä vielä kuva siitä Mopin keltaisesta neuleesta oikeassa valossa.

6 kommenttia:

 1. Mun kaapista löytyy enää yksi kauluspaita, periaatteessa ihan siisti Repeatin sellainen, jossa on vähäsen stretchiä, eli on kohtalaisen mukava päällä. Se on tainnut olla päällä kerran viimeisen vuoden aikana... Olisikohan aika luopua? Olen jotenkin ajatellut, että vähintään yksi paitapusero pitää olla siltä varalta, että tulee joku tosi virallinen tilaisuus, vaan eipä ole sellaisia näkynyt :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kauluspaita ei enää ole niin pakollinen kuin vaikka vielä 10 vuotta sitten. Olen ollut VIP -tilaisuuksissa ja jos Angela M voi esiintyä ilman kauluspaitaa niin kai minäkin voin:)

   Poista
 2. Sama. Kauluspaidat jäi jonnekin aikaan ennen N:n syntymää... ja muutenkin olen täysin vieroittunut jakkupuvuista, korkeintaan takki + siistit housut tms. Mieluummin vaikka kotelomekko + takki eli silloinkaan ei tarvitse sitä kirottua paitapuseroa. Yhden paitapuseron ostin jopa sellaisena "body-versiona" ettei paita lepattaisi selästä, mutta käyttämättä jäi sekin.

  Onko tuossa punajuuripaidassa kuitenkin sen verran lyhyt helma, että ei näy jakkutakin alta jos jättää housujen päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi jakkupuku ei enää ole niin pakollinen. Kyllä mä joskus kuitenkin käytän, tumma jakkupuku on mulle turvavaate:)

   Kyllä tuo jakun alta näkyy, tai tietty riippuu jakun pituudesta. Mun jakut jää tuohon puoleen väliin lantiota eli siinä pituudessa paidan helma ainakin housujen päällä näkyisi. Materiaali on kuitenkin sellainen ettei näytä/tunnu ikävältä housujen allakaan.

   Poista
 3. Mulla roikkuu kanssa yksi valkea kauluspaita kaapissa, just ajatuksella, että jos joskus tarttee ;) Mutta eipä ole kahteen vuoteen tarvinnut... Pitäisköhän pistää kiertoon, mitä se siellä kaapissa seisoo.

  Tosi kiva toi punajuuripaita, vastaavan voisin hankkia :)

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaan niitä siellä kaapissa säilöö. Tietty yksi on hyvä aina varmuuden vuoksi olla:))

   Kiitti, tuo paita on oikeasti tosi kivannäköinen päällä (eli jakunkin kehtaa tarvittaessa ottaa pois).

   Poista