sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Syksy tuli taas yllättäen

Tuli taas yllättäen hieman viileä. Ja mulle ihan yhtä yllättäen kiire ostaa Luksulle treenikamojen alle aluskerrastoa. Siis useampaa, yhdellä ei pärjää mitenkään, mutta akuuteimpaan tarpeeseen edes se ensimmäinen.

Luksulla tulee sekä treeni- että kisa-asut seuran puolesta. Toki ne tarvitsee itse maksaa. Sinänsä helppoa, ei tarvitse miettiä mitä treeneihin päälle. Asujen värit ovat musta ja punainen, joten alusasutkin ovat mustia. Mut tuntien olisivat muutenkin. Meillä on ollut ohuemmat tekniset kerrastot Adidaksen (koska ne ovat Adidaksen ja puna-mustia) ja Popin. Popilta ei tänä vuonna enää olekaan kokomustia settejä, ainoastaan jotain kummallisia (lue: epämustia) väriyhdistelmiä. Stockalta löysin Adidaksen mustan aluspaidan mutta settiin ei ollut tarjolla kuin lyhytlahkeiset housut. Jos jostain bongaatte sarjan pitkät housut, niin olisin iloinen vinkistä. Pitkät mustat alushousut löysin Stadiumista, Everestin kamoissa on erinomainen hinta-laatusuhde. 

 
Adidaksen aluspaita. Nuo harmaat logot ja raidat ovat heijastinnauhaa. Aika fiksua, sanoisin.
 
 
Stockalta löytyi myös Adidaksen gorelenkkarit. 
Kätevät nauhat ja vähän paksumpi pohja, ei pääse kylmyys niin helposti läpi.
 
 
 
 
Ja sitten hanskoja, pipoja ja sukkia metsästämään.
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Everest on täälläkin edelleen todettu toimivaksi ja kiitos muistutuksesta, pitääkin noita kerrastoja hakea. ja noi addun goret kuulostaa hyvältä, koska meillä asuu ekaluokkalainen, joka sanoo että kumppareita ei laita ei, pitää olla goret ja mielellään addun (OMG)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo Addu on joku pikkupoikien juttu;) Vähän samaan tapaan kuin DC, ihan sama vaikka kuinka yrität sanoa, että on muitakin katu-uskottavia (urheilu- ja skede) merkkejä. Mutta Addu sopii mulle mainiosti, ainakin paremmin kuin Nike:))

   Noita kenkiä ei ollut kuin keskustan Stockalla, ihan tiedoksi vaan.

   Poista
 2. Mitämitämitä??? POPillako ei enää ole sitä mustaa kerrastoa?? Voi HÖH! Tämän siitä saa kun lykkää ostamista ja ajattelee, että näitä nyt on aina...:/. Pitää siis suunnata stadiumiin. Addukin näyttää hyvältä (jos nyt alusvaate voi ylipäätään näyttää hyvältä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut ei. En ollut uskoa silmiäni. Taisi siellä olla joku musta setti, mutta siinäkin oli ihan vääränväriset saumat (siis sellaiset päälle tikatut). En jäänyt sitten tarkemmin hämmästelemään, ehkä tämänkin asian voisi jostain vvarmistaa.

   Ja tuo paita on hyvännäköinen päällä.

   Poista
 3. Siis onko aluspaidassa heijastimet??? Vai ymmärsinköhän jotenkin väärin. Olen hulluna vaatteisiin, joissa on heijastimia, sillä irtoheijastimiahan ei junnuille saa päälle millään.

  Meillä teknisten alusasujen tilalla on Ruskovillan silkki-merinovilla alusasut, kokomustina. Ei rupea haisemaan, kuten tekokuituiset versiot. Suosittelen!

  Lenkkarit näyttää tosi hyviltä. Meidän poitsu (7v) ei suostu käyttämään nauhallisia, koska ovat liian hitaat pukea... Aina pitää ehtiä ekana. Mikä Luksun kengän koko on? Meillä on jo 35 jäämässä pieneksi, ja 36 on monissa merkeissä vain 0,5 cm isompi. Eli osan uusista kengistä olen ostanut 36 ja osan 37 koossa. Tuntuu hurjalta 7vuotiaalle, vaikka onkin pitkä poika muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On paidassa heijastimet. Tuotahan voi käyttää ihan normitreenipaitakin, meillä se on käytössä treenikamojen alla.

   Juu, on kokemusta ruskovillastakin, jossain vaiheessa vaan totesin sen jostain syystä liian leveäksi. Voi olla, että kuvittelin vaan.

   Aina pitää olla ekana, meilläkin. L:n kengän koko on nyt 36 (ainoa iän mukainen asia pojassa;), on siis pituuteen nähden pienijalkainen. Monella samankokoisella on jo 38-39 jalat, kasvavat ensin maata pitkin.

   Poista