maanantai 17. syyskuuta 2012

Holly Whyte syksyä


 
Lindexiin
(siihen mun vakiokauppaan jossa kävin jo toistamiseen tänä vuonna)
oli tullut Holly Whyten syksyä.
 
Vihreä kevytuntsikka. Todella vihreä. Mun vihreä.
 
 
Housut autenttisessa kasariblackhorsekuosissa.
Tuo koru oli jopa rihkamaksi rihkamaa, vein takaisin kauppaan.
 
Luksun kommentti housuista: Onks noi läppä?
 

19 kommenttia:

 1. Joo, en voi sietää koruissa tuommoista tekokullan näköistä - ei ollu munkaan juttu. Tuo toppis oli kivan värinen, mutta jätin kauppaan kun olisi mulla ollut vain yhden syksyn juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se koru oli aika kauhea, jos ihan suoraan sanon.

   Tuo vihreä on ihan mun väri eli jos ehjänä pysyy, niin voi olla mulla vielä ensi talvenkin juttu. Mulla on musta kevytuntsikka ja sitä olen käyttänyt ihan heinäkuussakin;)

   Poista
 2. Noi on läppä :D
  Ostin takin värisen samettibleiserin, väri on musta hyvä. Ja tota paitaa mietin itsekin, mutta tyydyin siihen konservatiivisempaan osaan mallistoa. Lindexin naisten osasto on mun vakkarikauppoja tän H&W:n myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei mahtunut se samettibleiseri päälle edes koossa 40. En tiedä olisiko ollut isompana, joku raja se on mullakin.

   Mä nyt testaan näitä ja jos toimii, niin hommaan sen kantiskortin:)

   Poista
 3. Tykkään Luksun läpästä :-)
  Tykkään myös noista housuista, pistivät silmään jo viikonlopun ostosreissulla. Mä ostin ne yhdet Gapin kuviobyysat (joita muuten aina joku kehuu!), ja voisin niistä rohkaistuneena olla valmis vähän rouheampaankin kuosiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on olevinaan niin hauska. Kehen lie tullut.

   Mies ei sanonut ensin mitään (fiksu välillä), katseli vaan hitaasti. Vedin sitten korkeat nilkkurit ja mustan poolon päälle ja mieskin myönsi, että toimii. Niin munkin mielestä:)

   Poista
  2. Niin, enkä sitten koskaan tullut tilanneeksi niitä Gapin versioita, vaikka sua aiheesta ahdistelin:)

   Poista
 4. No katsos, rouva on alkanut ihan alvariinsa siellä käymään! ;-D
  Ei noita kevyttoppiksia olisi ollut pitkänä versiona? Ja mielellään tummansinisenä?

  Housut on tosiaan aika villit, mut mustan kanssa toimii varmasti hyvin! Tahtoo sovituskuvaa, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kuin lyhyenä:( Väreinä tuo vihreä, kirkkaanpunainen ja sellainen jenkkilipunsininen.

   Noita lyhyitä kirkkaanvärisiä kevytuntsikoita on vähän joka mallistossa, esim Mopilla ja Filipalla omansa. Mutta pidempää malliakin löytyy kaupoista.

   Poista
 5. Itse päädyin siihen tummansiniseen villakangasviittaan, vaikka se on mun käytössä varmaan ihan älyttömmän epäkäytännöllinen. Untsikka olis ollut paaaljon järkevämpi ostos. Ehkä mä joskus vielä viisastun näissä hankinnoissani.
  Ja joo, noi korut oli melkoisen surkeita luonnossa, ei sen laatuisia kannattaisi edes laittaa myyntiin, jää huono fiilis. Tuossa sun kuvassa se on kylläkin ihan ok näköinen. Taitava kuvaaja siis olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hypistelin sitä viittaa myös, mutta jätin käytännöllisenä ja järkevänä ihmisenä sen vielä hyllyyn - se on kyllä hieno!

   Poista
  2. Noi "käytännöllinen" ja "järkeväe" ovat siis tylsiä ja vältettäviä asioita, ihan vain selvennyksen vuoksi!

   Poista
  3. Se viittä toimii varmasti paksujen neuleiden kanssa. Niiden päälle on helpompi heittää viittä kuin takki. Myyjä yritti mulle sitä(kin) myydä, mutta en ole lainkaan viittaihminen, ne on ladyjen kuteita:)

   Poista
 6. Stokkaltako tuon ed. postauksen ihanan Filipan neuleen olet ostanut, siis talosta et nettikaupasta? Onko kauankin aikaa, ts. voikohan olettaa että sieltä vielä löytyisi? Ymmärrän kyllä ettet ole ennustajaeukko. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En stockalta, vaan Filipan Biblioteksgatanin liikkestä. Voihan tuota Stockaltakin löytyä. Tai voisit kysyä Aleksin liikkeestä.

   On mussa vähän noidan vikaa:))

   Poista
 7. En mä tuota takkia siellä nähnyt. Mutta housut näin ja mietin samaa kuin Luksu. Saman paidan kuiten ostin, jotta lähes tasoissa ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et osannut katsoa? Kyllä niitä oli. Nuo housut on kivat, mutten osannut ottaa huomioon, että niitä löytyy joka toiselta. Ainakin yksi duunikaveri ja kaksi kaveria ovat ostaneet samat housut, ja se on aika kiusallista;)

   Poista
 8. Ihana Luksu:) Aika radikaalia, mutta varmaan hyvän näköiset päällä siis toi pöksyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä miltä ne näyttää, mutta sopivat mustan kanssa:)

   Poista