torstai 17. helmikuuta 2011

Positiivinen yllättäjä: T2H

Tilasin viikonloppuna Ticketiltä pari kumipukua, vaikka syksyllä vannoin, että vaihdan merkkiä. Vaihdettavaa merkkiä ei niin helposti tunnu löytyvän, joten pyörsin päätökseni ja laitoin tilauksen vetämään. Hyvään saumaan, nettikaupan ale oli juuri alkanut ja sain asut lähes puoleen hintaan.
Paketti tuli tänään, enkä kovin innoissani sitä avannut, ajattelin vain tarkistaa, että sain oikeat tuotteet oikeassa koossa. Olihan siellä mitä pitikin ja vielä tuotekehitellyt versiot (vai viime vuoden tuotekehitystä?). Housuissa on nyt säädettävä vyötärö, siitä tosi iso plussa. Aikaisemmin vyötärö oli ihan liian leveä ja vyötärön sisäpuolelle piti saksilla tehdä aukko josta sai kuminauhaa reilusti kiristettyä (ja sitten oli kiva kuminauhapallo vyötäröllä).


Fleecevuorillisen takin helmaa on nyt hieman säädetty, vuoren helma ei repsota niin pahasti kuin aikaisemmin. Helmaa on kustomoitu muutenkin kapeammaksi kuminauhakiristyksin. Miinuksena se, että helmassa ei ole enää kiristysnauhoja. Katsotaan miten kulkee käytössä. Edelleen jäin kaipaamaan yhtä lisänappia fleecen helman kiinnitykseen (sinne selän puolelle).


Mutta parempi näin, johan tätä on useamman vuoden odotettukin.


Jo kaksi postausta merkiltä viikon sisään, tosiasia on, että kamalasti ei kilpailua ole. Muutama vuosi sitten pystyi vielä valitsemaan muiltakin merkkeiltä, mutta isommille lapsille ei paljon valinnanvaraa löydy.

12 kommenttia:

 1. Odotettua tuotekehitystä, mua sieppaa se roikkuva fleece siellä selän puolella. Keväällä mahtuu vanha, mutta jos syksyllä mekin päästään testaamaan tuunattua mallia!

  VastaaPoista
 2. Kiva että uudistuksia on viimeinkin tullut.
  Samassa veneessä ollaan, nyt kun meidän nuorempikin on siirtynyt käyttämään 128cm vaatteita niin vaihtoehdot alkaa olemaan tosi vähissä, se on ostettava sieltä mistä saa eikä turhia voi nurista ;)

  VastaaPoista
 3. Meidän rymyviikarit tietäen toivoisin edelleen sitä haalarimallista rubberia;-) meillähän on nyt testissä se Tretornin malli kumihaalarista, pari kertaa ehdittiin käyttää ennenkuin nämä paukkupakkset iski uudestaan päälle joten vielä en voi mitään hyvyydestä sanoa..

  Ticketit kyllä kestää meillä, ei ole tullut yhtään maanantaikipaletta, toki ne jalkalenksut aina kuluu tai rikkoontuu, mutta materiaali kestää ja pitää vettä;-).

  Juu ja mä sympatisoin kyllä sua siinä että teidän kaverin mitoilla ei ihan joka normimerkkiä ostetakaan joten onneksi on edes tämä, eikö? Otitko muuten molemmat puvut ruskeina, ihan nappivalinta, sanoisin!

  VastaaPoista
 4. Anni, tässä tuntuisi olevan vähän parempi helman malli. Vaikka sen napin olisi sinne taaksekin voinut laittaa.

  Hele, just niin. Ei paljon tarvitse miettiä mitä ostaisi, kun on yhtä sorttia tarjolla.

  Aamunkukka, Luksun ollessa pienempi ei ollut edes yksiosaisia kumipukuja, ole vaan onnellinen, että nyt on. Ei siinä laadussa mitään vikaa, alkaa vaan kypsyttämään sama malli vuodesta toiseen. Ja tuo on kyllä musta, ei ruskea... Ruskea on ihan ehdoton ei;).

  VastaaPoista
 5. Jes, loistavaa, että uudistavat. Mä en tajua, miksi noissa on joka toinen vuosi helmakiristys ja joka toinen ei.. Ei luulisi sen maltaita maksavan...
  Kivaa reissua myös teille!

  VastaaPoista
 6. Hihii, ai musta? Pitäsköhän mun pestä mun rillit..nim. flunssapotilas sängyn pohjalta!

  VastaaPoista
 7. Joo se on siis musta, mäkin katsoin muutamaan kertaan että nyt on Nina seonnut ja ostanut ruskeaa ;)

  VastaaPoista
 8. Paljon odotettu uudistus, hienoa!

  VastaaPoista
 9. Onpa hyviä uudistuksia. Mutta vielä kun saisivat sen yhden napin helmaan, niin olisi lähes perfetto. Meillä on ollut vanhoja malleja musta, turkoosi ja nyt ajattelin, että jos kuus vee pärjäisi isosiskon vanhalla pinkillä tämän kevään, on sen verran hyvässä kunnossa vielä. Ensi syksynä kouluun sitä ei laita kuitenkaan (vaikka tarvetta voisi olla).

  Mutta tosi on, että kilpailua ei ole. Ei kai se kumipuku nyt niin patentoitu ole, etteikö joku vaikka Reima tai Rukka voisi ottaa mallistoonsa?

  VastaaPoista
 10. Hyvältä kuulostaa.

  Saítko jo uuden lompakon?

  VastaaPoista
 11. Minäkin katsoin, että ruskea! Mutta hyvä, jos on kehitystä tapahtunut. Meillä mahtuu vanha puku vielä varmaan tämän kevään, mutta syksyllä tarvitaan uusi.

  Mutta hei, suostuvatko kouluikäiset lapset vieä pitämään noita kumipukuja? Ei meillä tosin ole kuin eskari ensi vuonna edessä, mutta se eskari on koululla ja osa kavereista menee jo kouluun ja on sielä samoissa piireissä antamassa "vaikutteita".

  VastaaPoista
 12. Violette, Tretornilla on kumipukuja, mutta vain pienemmissä kokoluokissa. Ja VDT:llä samoin, niiden saatavuus vaan vielä huonompi. Eikä niitäkään taida enää olla kuin vuorittomana.

  Sanna, tuskin kouluikäiset pitää. Luksulla tuli jo pari vuotta sitten vaihe, ettei suostunut sitä päällensä pukemaan, vauvojen juttu nääs;). Viime syksynä kelpasi ja nytkin oli sitä mieltä, että voi "tilanteen niin vaatiessa" pukea sen ylleen. Luksun kaikki kaverit ovat 1-2 vuotta vanhempia, mutta vielä ei ole antanut sen vaikuttaa itseensä. Kavereilla myös sen verran pelisilmää, etteivät ole lähteneet asiasta kuittailemaan. Ei se kyllä vaadi kun sen yhden väärän kommentin...

  VastaaPoista