perjantai 11. helmikuuta 2011

Luottokamat

Tämän hetken kosmetiikan luottotuotteeni ovat Cliniquen kasvovesi nro 2. Olen käyttänyt tätä aina. Uusin tuttavuus on kollegani suosittelema Biothermin Biosource puhdistusvoide. Ensimmäinen puteli menossa, mutta ei varmastikaan jää viimeiseksi. Vaahtoutuu kivasti veden kanssa ja puhdistaa hyvin myös meikin, kuivattamatta ihoa.Estee Lauderin Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher on aivan helmi. Voittanut jos jotakin palkintoa, eikä suotta. Sain ensimmäisen ystävältäni lahjaksi saatesanoin ”Nina, sun on ihan pakko kokeilla tätä”,ja kolmas purnukka jo menossa. Laitetaan kosteusvoiteen päälle ennen meikkiä. Tekee ihon pinnasta ihanan tasaisen. En tiedä mitä se virallisesti tekee, mutta tuntuu pirun hyvältä. Samalta merkiltä Perfectionist –ryppyseerumi, tämän tehosta en ihan laita päätäni pantiksi, mutta kiva tuote kuitenkin.

6 kommenttia:

 1. Kasvovesi ja samaiset Lauderin putelit ovat täälläkin suosikkeja. Tuota kasvovettä olen varmaan lätrännyt viimeiset 15 vuotta:)

  Pitääkin kokeilla tuota naamanpesuainetta, olen käyttänyt pitkään Cliniquen pumppupullossa olevaa pesuainetta. (joo mä en jaksa nostaa ahteriani ja mennä katsomaan mikä sen nimi on, tais olla joku mild liquid tms)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on ollut samaa kasvovettä iät ja ajat. puhdistukseen Cliniquen vaahto, mitä voi läträtä vedellä, mutta toi Biotherm vaikuttaa kokeilun arvoiselta!

  Estee Lauderin tasoittava juttu kuulostaa hyvältä! Pitääkin shoppailla hiihtolomareissulla...

  VastaaPoista
 3. Minullakin on ollut samaa Biothermin putsaria, mutta tykkään enemmän Estee Lauderin vastaavasta. Vaikka kovin samanlaisia ovatkin.

  Idealist olen minäkin todennut hyväksi.

  Mutta tuo Clinique taas ei ole ollenkaan minun juttu. En tosin muista miksi en pitänyt siitä. Ja ryppyseerumia en tunnusta tarvitsevani.

  VastaaPoista
 4. Katri, meinasin itse sanoa viimeiset 20 vuotta, mutta se olisi kuulostanut niin...elähtäneeltä;). Joo, tiedän mitä tarkoitat, mulla on samaa matkakoossa.

  Tanja, kokeile sitä Idealistia, en tunne ketään, joka ei pitäisi siitä.

  Sanna, Lauder on tosiaan hyvin samanlainen. Itse tykkään enemmän tästä. Ja hyvä, ettet tarvitse seerumeita:).

  VastaaPoista
 5. Biosource lähti ostoslistalle, sen sijaan Cliniquen kasvoveden käyttämisen jouduin lopettamaan käytettyäni sitä lähes 20 vuotta, iho kuivuu niin pahasti nykyään. Tilalla on L'orealin halpiskasvovesi, jota ystäväni suositteli eikä turhaan.

  Seerumeita en ole tunnustanut tarvitsevani ennen viime viikkoa, jolloin näin häivähdyksen isoäitiäni työpaikan hissin peilissä. Isoäiti oli kultainen ja maailman paras leipuri, mutta en silti halua (vielä) näyttää samalle. Tälle on tehtävä jotakin, kiitos vinkeistä.

  VastaaPoista
 6. Julis, en mäkään tuota kasvovettä enää päivittäin voi käyttää, kuivattaa liikaa. Pari kertaa viikossa, tuli putipuhdasta. Mikä L'oreal?

  Ei ne lift-seerumit mulle tehoa, mutten uskalla olla käyttämättäkään;) Tuo vihreä töhnä ei ole mikään lift-seerumi, sitä saa käyttää nuoremmatkin (kuten sinä).

  Käy(kää) vielä kurkkaamassa se mun c-vitamiinipostaus, siellä oli toinenkin tyytyväinen käyttäjä:)

  VastaaPoista