lauantai 5. helmikuuta 2011

Kyllästyttää.Tämän talven käytetyimmät epämustat vaatteet. Aikansa kutakin. Haluaa jo kevyempää. Ja nyt on vasta helmikuun alku. Joko saa alkaa vonkaamaan kevään perään? Taisin jo aloittaa.

8 kommenttia:

 1. Saa toki, minäkin aloitin;-) teillä siellä pääkaupungissa on jo kumisaapaskeli, meidän korkeuksilla satoi TAAS lisää lunta. No,mielikuvaharjoittelulla pääsee pitkälle..

  Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Saa aloittaa! Minäkin kaipaisin jo jotain vaihtelua. Villavaatteet alle ja kesämekko päälle? Ja kumpparit jalkaan?

  VastaaPoista
 3. Olen tänään revitellyt yhtä räikeissä epämustissa, päällä harmaa löysäkauluksinen neule. Haluan nyt jotain vaaleaa, en vain löydä kaupoista mitään ja vielä vähemmän omasta kaapista.

  Yhdyn kuoroon, "oi kevät, tule jo". Eihän enää tulee lisää lunta ja pakkasia, eihän? Tää niin kypsyttää. Soitin eilen rakennusvirastoon yhdestä tappoliukkaasta kävelytiestä koulujen vieressä, kun melkein tuli ruumiita, kun lapset kaatuilivat ja liukuivat autojen alle. Loskakin voi olla kivampaa. (Apua, kirjoitinko minä tuon viimeisen lauseen?)

  VastaaPoista
 4. Sanna, mulla oli tänään kumpparit jalassa:)

  Violette, et kirjoittanut;) Ja siellä ON liukasta.

  VastaaPoista
 5. Saa tosiaan aloittaa kevään odottamisen ja purnaamisen, mäkin olen aloittanut! Ei voisisi enää talvikamat vähempää kiinnostaa, olen jo harkinnut, pitäisikö kaivaa itseruskettavat kaapista niin voisi alkaa kääriä niitä lahkeita...

  VastaaPoista
 6. Kevät mielessä omien ja lasten kamppeiden osalta :) Talvi alkaa tosiaan jo kyllästyttämään...

  VastaaPoista
 7. Hyvä, että teitäkin. Ei tartte yksin kyllästyä;)

  VastaaPoista