tiistai 22. helmikuuta 2011

Ihon kuorintaa

Ostin Biothermin Huile de Gommage Oil Therapy vartalon kuorintaöljyn. Tuoteselostuksen mukaan kuorinnan sisältämät iholle sulavat sokerikristallit silottavat ja tasoittavat ihon pintaa. Sisältää kolmea kallisarvoista öljyä ja sitä normi diipadaapaa.


Ihan jees tuote, tykkään kuitenkin enemmän saman merkin Lait Corporel sarjan kuorintavoiteesta, jota olen käyttänyt vuosia. Lait Corporel lähtee ihan suihkua näyttämällä pois iholta, Huile de Gommagea joutuu käsin hieromaan pois iholta. Lopputuloksesta en huomaa mitään eroa, ainakaan mun ihoa kallisarvoiset kristallit eivät saa hehkumaan. Mutta, ihan kokeilemisen arvoinen tuote kuitenkin.

6 kommenttia:

 1. Mä taidan vihdoinkin kokeilla tuota valkoista pulloa, niin on moni sitä kehunut. Tässä suhteessa olen niin pihi, olen käyttänyt edullisempia merkkejä, body shopista markettimerkkeihin ja ollut ihan tyytyväinen lopputulokseen. Veikkaan kuitenkin että hinnakkaampi merkki on riittoisampaa?!

  Nivean "creme peeling" kuoriva suihkugeeli on mielettömän hyvä tuote omalle pintakuivalle iholleni. Tuubissa on 200 ml ja hinta prismassa n. 5-6eur;-) tuoksu mieto ja jättää ihon suloisen pehmeäksi. Mutta kuten sanoin, en voi tietää eroa ennenkuin testaan kallimpaan!

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Mä olen ihastunut Ole Henriksenin vartalokuorintaa, kolmas pullo jo menossa. Ihosta tulee jotenkin raikkaan ja virkeän oloinen kuorinnan jälkeen, tuota kyllä saa huuhdella, ettei jää iholle.
  Pitää joskus testata tuota valkoista pulloa, toi oranssi mulla on joskus ollut ja ihan ok sekin oli.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tosta Huile de Gommage Oil Therapysta, mutta totta on, että sitä saa suihkia iholta tovin jos toisenkin. Ja toisaalta, en pysty ottaman kantaa eroon kun en ole tuota toista kokeillut. Tuoksusta myös plussaa!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sulle jotakin =)

  VastaaPoista
 5. Mä olen niin onneton, että en oikein osaa käyttää minkäänlaisia vartalokuorintoja... Talvisin vaan pölisee kuiva iho ympärillä. Olisiko nyt aika ottaa itseä niskasta kiinni ja hankkia sitten vaikka tuo valkoinen puteli.

  VastaaPoista
 6. Aamunkukka, onhan ne kalliimmat riittoisampia, mutta en uskalla väittää, että niin paljon riittoisampia kuin mikä hintaero on. Mä en käytä markettikamaa edes suihkusaippuoina, en tiedä miksi, ei niissä varmaankaan niin suurta eroa ole. Ehkä se on vaan (kotoa) opittu tapa, tai jotain;).

  Katri, mä en tykkää noista Henriksenin tuotteista, pari kertaa olen kokeillut ja jotenkin vaan tökkii, en osaa sanoa miksi. Ehkä pitäisi ostaa niitämatkapakkauksia ja kokeilla uudestaan.

  Tanja, ehkä mun kärsivällisyydessä olisi petraamisen varaa;).

  Kiitos Hele, käyn noukkimassa:).

  Jassu, suosittelen, ne oikeasti auttavat. Kosteusvoiteet imeytyvät huomattavasti paremmin kuorinnan jälkeen.

  VastaaPoista