torstai 20. tammikuuta 2011

Pokal vs. Aika

I-A etsii mukeja.En jaksanut ottaa niitä kaapista pois tai muutenkaan järkätä. Mutta tuosta saat kuvaa miltä ne livenä (tai mun kuvaustaidolla keskellä yötä) näyttää. Kuten huomaat, ulkomitat on aika paljon isommat. Parempaa vaihtoehtoa odotellessa.

13 kommenttia:

 1. Hei hyvältähän ne näyttää ja kokoa ainakin riittävästi. Kiitos, nuohan mä meillekin haen.

  Ja eikä noi satumetsät valkoisen rinnalla yhtään pahalta näytä :)

  VastaaPoista
 2. Satunmetsä yllätti mut täysin ;)

  VastaaPoista
 3. meillä on kliinistä valkoista teemaa kaappi pullollaan (oli aikanaan väliaikainen kompromissiratkaisu ja kyllähän te tiedättä että väliaikaisella on tapana jäädä pysyväksi...). toisaalta, kun lautasen liukuominaisuuksia kokeillaan ruokapöydässä, ei ollenkaan harmita ;o) jokunen muumi on tullut lasten myötä joukkoon mukaan väriä antamaan.

  ja sama ongelma, aivan liian pieniä mukeja, varsinkin aamukahville. tuo polka näyttää sellaiselta, mikä täytyy kokeilla meilläkin. pari lattelasia löytyy, mutta mielestäni kahvi pitäisi saada juotua mukista.

  VastaaPoista
 4. Satumetsä on mun kaapissa myös ja valkoinen teema. Sen Satumetsän ongelma on suuri koko. Jos käyttää kahvikuppina, kahvi loppuu pannusta neljännen kupin jälkeen. Jos ottaa teekuppina, kahvinjuojille on mulla Teemat, mutta ei siis samat.

  Siitä huolimatta tykkään Satumetsän kuvioinnista ja ostin niitä kerralla useammat :)

  VastaaPoista
 5. Satumetsä teidän kaapeissa yllätti minutkin. Ihanan siisti kaappi, haluaisitko esitellä muita astioita?

  VastaaPoista
 6. Meillä ei ole kahvikuppeja ollenkaan. Meillä tarjoillaan vieraillekin kahvi mukeista (ikeaa). Ja joulunalla ostin meille viikonlopun aamukahvihetkiin ISOT mukit. Niihin mahtuu tarpeeksi maitoa :) (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00177372). Ei ihan valkoista, mutta minusta aika raikkaat kuitenkin.

  VastaaPoista
 7. I-A, pidetään silmät auki:).

  Anni, niin mutkin. Inka halusi..

  Poikien äiti, meillä ei ole teemaa lainkaan, jostain syystä en tykkää. Ja ne mukit on ihan liian pieniä.

  Miia, meillä juuri päinvastoin, teemat liian pieniä ja Satumetsäkin siinä ja siinä. Mä muuten luulen, että Satumetsä-sarja tulee joskus olemaan keräilykohde.

  Ano, mä olen yllätyksiä täynnä:). Ehkä joskus..

  Tuatara, puhut asiaa. Inka kerran kysyikin, että miksi meillä on kahvikuppeja, kun niitä ei kukaan käytä. Niin, miksi? Kun sellaiset pitää olla, ettei mummi nalkuta;). Meillä siis eniten käytössä nuo kahvattomat Ikean mukit, niin kahvin kuin kaakaon kanssa nautittuna.

  VastaaPoista
 8. Meillä on sekä Aika-että Oma-sarjan valkoisia mukeja, tai Oman taitaa olla viralliselta nimeltään "pikareita". Molemmat vetää sen 0,4 l. Meillä mies tykkää juoda aamukaffet Aika mukista ja mä taas Omasta, hyvä että on molempia ;)

  Ja on meillä noita Egon isoja kuppeja myös, ns. teekuppeja. Käytettiin niitä kahvin juontiin mutta liian laakeita siihen, kahvi jäähtyy aivan liian nopeasti. Ainakin tässä elämäntilanteessa kun sitä kahvia ei ikinä saa juoda keskeytyksettä. :)

  Ja täällä yks joka on kanssa pähkäillyt näiden kahvimukien kanssa. En usko että vieläkään olen täysin tyytyväinen.

  Niin ja juhlia varten löytyy kaapillinen Egon pieniä kahvikuppeja, niitä "nukkekodin kuppeja", ihan turhia jos multa kysytään.

  VastaaPoista
 9. Satumetsän kahvimuki on just paras maitokahvin litkijälle! sen tilavuuden tietäen väittäisin että valkoinen sen rinnalla onkin maljakko;-)

  VastaaPoista
 10. Nina, Omatkin on kivoja, muoto on pyöreämpi kuin Taikassa. Hyvä, että jokaiselle jotakin:) Eikä niistä pienistä kupeista tule kuin pahan mieli...

  Aamunkukka, noiden tilavuus on sama. Ja joo, kyllähän se maljakostakin menisi;).

  VastaaPoista
 11. Tykkään Aika-mallista, mutta ovat liian värikkäitä. Olen kyllä suuresti Iittalan sarjojen muotoilun ystävä, suoraa linjaa ja silleen : ), mutta sitten ihastuin Höganäsiin, kun piti valita isoja maitokahvimukeja landelle. Sikäli outoa, koska edustavat sellaista pehmeämpää linjaa.

  Jos kiinnostaa, katsokaa www.hoganaskeramik.se ja sieltä Nya Höganäs Keramik, kahvi- (33cl) ja teemuki (50 cl) puualusella, ihana mattagrafiitinharmaa, matta- tai kiiltovalkoinen jne.

  VastaaPoista
 12. G, Aika on se yksivärinen. Taika ja Satumetsä niitä värikkäitä. Kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista