maanantai 3. tammikuuta 2011

DownFeel

Meillä on aina ollut untuvavuodevaatteet. Siis ihan aina. Mun vauva-aikainen untuvapeitto on edelleen Luksun käytössä landella, tyynynä.


Olinkin saada jonkun sortin halvauksen, kun reilu kuukausi sitten kävi ilmi, että Inka on tullut yliherkäksi untuvalle. Tytöllä on jo pidempään ollut epämääräistä tukkoisuutta ja hieman sattumalta syyksi (ilmeisesti) osoittautui untuvatyynyt ja –peite. En siis, tietenkään, ollut huolissani lapseni terveydestä, vaan siitä, että mun pitäisi ostaa niitä liiskaan meneviä polyester-täytteisiä systeemejä? No ei tarvinnut, löysin Illumista Hoien Down Feel -sarjan tyynyt. Ovat polyesteria tjsp, mutta tuntuvat ihan untuvalta. Voi tätä onnea!


Peite puuttuu vielä, sitä ei ollut silloin saatavilla. Merkkiä myy myös Stocka, mutta valmistaja ei pysty toimittamaan tuotteita niin paljon kuin kysyntää olisi. Ei kun peittoa jonottamaan. Tietääkö kukaan muita jälleenmyyjiä Suomessa?

Tässä vielä norjankieliset speksit:

Høie DownFeel

Høie DownFeel dyne er fylt med en spesiell, revolusjonerende microfiber - den er lett og myk som ren dun, og utviklet for å oppnå maksimal sovekomfort. Dynen har trekk i 100% Aloe Vera-behandlet bomullsbatist. Den er sydd i kassetter som holderen fiberen på plass, og har mellomvegger som hindrer kuldebroer. Dynen har derfor ekstrem god isolasjons- og draperingsevne. Den har dessuten hvit piping, og brodert Høie-logo.

10 kommenttia:

 1. Se on niin hienoa toi jonottaminen. Joka kerta hämmästyy, kun myydään ei oota. Helsingistä on Canada Goosen miesten takit olleet heti loppu, ja viimeksi myi ei oota LV.

  Mut tiedän tunteen, mun lapsuudessa meiltä hävitettiin kaikki untuvapeitot ja -tyynyt, kun toinen veli tuli niille(kin) allergiseksi. Vielä on oma perhe välttynyt, saadaan kelliä pehmoisissa. Mutta hyviä tekokuituisia on olemassa. Ja sori, en tiedä jälleenmyyjiä. Kun kuulet, liityn jonoon.

  VastaaPoista
 2. Purskahdin nauruun tätä lukiessa, siis ihan hyvällä mielellä kun meillä meni niin yksiin bloggausaiheet;-) tosin meidän täkit tuli Ingwarin kaupasta, mutta sanoisinpa että hinta/laatu on niissäkin varsin kohdallaan.

  Etkä ole ainoa joka vannoo aidon untuvan nimeen, mä en vain pysty niiden kanssa elämään. Meillä siis mennään ihan tekokuiduilla tmv. mutta pääasiahan se on että toimivat niinkuin niiden pitää.

  Ja tosikiva kun olet taas aktivoitunut tänne, en ehdi sun perässäsi pysymään kun uutta postausta pukkaa kehiin koko ajan;-) Kiitos hyvistä "alu"vinkeistä!

  VastaaPoista
 3. Itsekin untuvan nimeen jo vuosia vannonut, mutta syksyllä löysin uuden tuttavuuden: silkkipeiton. Mies allerginen untuvalle, joten ostin (tosin Shanghaista) meille silkkipeitot ja niillä ollaan nyt menty. Vetää täysin vertoja untuvalle! Ainoa vaan, ettei niitä saa sitten pestä eli tuulettamalla puhdistettava. Suosittelen, jos jostain vain löydät.

  VastaaPoista
 4. V, jonottaminen on hienointa kaikesta. Niin mun juttu:) Kerron.

  A, olisi niin kamalasti taas asiaa, kaikkia fantsuja juttuja;).

  Tickler, nuo untuville allergiset miehet ja kersat on vähän hankalia:). Kiitos silkkipeittovinkistä, tuo pesusysteemi hieman mietityttää. Illumilla tai Stockalla hiplasinkin silkkipeittoja mutta jätin kaupan hyllylle, juuri tuosta em. syystä.

  VastaaPoista
 5. Eilen juuri mietin, että olisi aika ostaa koko perheelle uudet peitot. Mies ja yksi lapsista tuhisee liikaa untuvan takia, joten meillä mennään myös muilla materiaaleilla (outoa sinänsä kun kaikki "untuvafirmat" kuitenkin mainostavat, että heidän untuvansa ovat niiin puhdistettuja, että ei pitäisi aiheuttaa allergiaa tai oireita).
  Anyways, meillä on ollut Hemtexin ontelokuitupeitot ja ne tuntuvat mielestäni hyvin untuvanpeitonoloisilta, ovat ilmavia ja vähän niinkuin kahisevatkin samaan malliin ; ). Ovat myös edullisia.

  Jos vaikkapa kokeilisi Høie'ä kotiin ja ostaisi edullisemmat landelle Hemtexiltä...

  Taisin pariin otteeseen joulun aikana todeta, että tämän on kuin jonain pula-aikana kun myydään monessa tuotteessa ei oota, todella raivostuttavaa - tuotantosuunnittelijat ja sisäänostajat eivät osaa hommaansa!

  VastaaPoista
 6. G, kiitos vinkistä, jos ei Hoie nappaa niin kokeilen Hemtexia (miksi mä en koskaan käy siellä?).

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Sattumalta blogiisi eksynyt...Hoie merkki tuttu Jyskin mainoksesta.Hoie ei ole minulle tuttu eikä Jyskikään vessan maton vertaa enempää.Mutta mainos tulee jatkuvasti ja itse hyviä tyynyjä etsiskelevänä tuo merkki tuli sattumalta eteeni mainoksesta.

  -Marja-

  VastaaPoista
 8. Kiitos Marja vinkistä. Ja tervetuloa uudelleen:). Kävin katsomassa Jyskin sivuilta ja sielläkään ei DownFeelia ollut. Muita Hoien tuotteita tuntuu löytyvän mutta DownFeel on loppuslut joka paikasta.

  VastaaPoista
 9. Heippa, etsiskelin itselleni kyseistä Hoie Downfeel peittoa tuplaleveänä, ei taida edes olla olemassa. mutta normaalikokoista löytyy ainakin Vantaan Porttipuiston Kodin Ykkösestä. Tarja

  VastaaPoista
 10. Nyt löytyy jo tuplaleveänäkin Jyskistä Hoie Downfeel peittoa.

  VastaaPoista