maanantai 28. kesäkuuta 2010

Silkkaa säästöä

Näitä kenkiä halusin jo täällä. Sitten jo unohdin koko kengät. Kunnes surffailin Pipsqueakin sivuilla, ja siellähän ne olivat 40 pinnan alennuksella. Silkkaa säästöä. Pipsqueakissa olen muuten menettänyt nettikauppaneitsyyteni, kiitos Saaran:)



Näissä on tähti. Erivärinen tähti. No, ehkä asian kanssa voi elää. Varsinkin kun Luksu tykkää Sofien
kengistä. Ainoat epälenkkarit jotka laittaa mukisematta jalkaansa.

Toimitus oli huippunopeaa, ke-to yönä tilasin ja pe noudin omasta postista.

Olen säästänyt muullakin tavoin. Ajoin viime viikolla tutkaan, ihan reippaasti. Konstaapelit eivät kuitenkaan pysäyttäneet minua, en jäänyt kyselemään miksi. "Kai sä tiedät miltä pysähtymismerkki näyttää?" kyseli epäilevä M. No tottakai tiedän, mutta ei sellaista näkynyt, eikä nähnyt Luksukaan. "Jaa, no jos Luksukaan ei nähnyt" sellaisella aavistuksen v..ttuilevalla äänensävyllä. Sitä ottaa vaan päähän, kun pääsin kuin koira veräjästä. Mun logiikalla olen säästänyt useita satoja euroja. Kun en saanut niitä sakkoja. Silkkaa säästöä taas. Olen siis useita satoja euroja rikkaampi. Eikö? M. ei ymmärrä taas totakaan, ihme.

7 kommenttia:

  1. Ihan mieletöntä säästöä:) Mä oon parisen kertaa päräyttänyt siihen kamera-autoon ja ne valitettavasti lähettää kirjeen kotiin. Miehet ei aina ymmärrä: ajoin 94 km tunnissa 80 km/h alueella Hämeenlinnan väylällä kamera-auton ohi ja sain rikesakon postissa kotiin. Mies ajoi 85 km tunnissa saman auton ohi ja sai hänkin rikesakon, ihan saman summaisen kuin minä. Mies ei ymmärtänyt, kun kettuilin, että olis kannattanut ajaa koko rahan edestä ylinopeutta...
    Mä laitan sulle meiliä siitä Zaran t-paidasta.

    VastaaPoista
  2. Kiäh, ihan ilmiömäistä säästöä! :-D Toivotaan tosiaan etteivät lähesty myöskään kirjeitse.

    Ja mulle sen sijaan saattaa tulla sun säästöt kalliiksi, kun nyt joudun mennä tsekkaamaan tuon paikan jossa menetit neitsyytesi!

    VastaaPoista
  3. Auts, toivottavasti meni säästön eikä pikavoiton puolelle :)
    Miehet on sitten kummia, omani oikein yllytti ylinopeuteen, kun ei kuulemma tuloton ihminen mitään sakkoja saa. No vaikka ei saisi sakkoja niin onhan se hienoa kun on puhdas "rikos"tilasto.
    Ajoin sitten ihan vähän vaan :D

    VastaaPoista
  4. Näin sen tutka-auton mutta siinä kohtaa en hidastanut vaan vasta siellä missä niitä konstaapeleita roikkui useamman auton verran. Eikä kukaan tehnyt elettäkään pysäyttääkseen mua. Joten ojensin nilkkani ja jatkoin matkaa:)

    VastaaPoista
  5. Vau mitä säästöä!

    Nythän sulla on monta sataa aleen tuhlattavaksi?

    VastaaPoista
  6. Ne ei aina pysäytäkään nykyään ylinopeussakkoa antamaan vaan lähettävät laskua kotiin.

    terv.kokemusta on

    VastaaPoista
  7. Siis ihan selvää säästöähän toi oli. Ja kun ne säästöt sijoittaa aleostoksiin, säästö vain suurenee:) Meillä mies on kertonut, että he ovat töissä oikein porukalla ihmetelleet (kuitenkin vain ihailleet, sanon minä) naisten logiikkaa säästää rahaa ostamalla:D

    VastaaPoista