maanantai 21. kesäkuuta 2010

Tartuin hetkeen

Meillä taas jalkapallo (pehmeä sellainen), lensi kaaressa keittiön yli. Samalla kun katsoo jalkapalloa, sitä pitää myös itse potkia. Juuri kun ehdin kieltämään, niin kuului ääni. Sellainen ääni, joka saa verenpaineeni nousemaan tappiin ennen kuin edes näen mistä ääni johtui.

Mulla sattui olemaan kamera kädessä. En ikuistanut tuhon jälkiä vaan tämän ilmeen. Vähän kaveria nauratti, mutta sen verran herranpelkoinen, että sormet menivät suuhun. Kun ei koskaan tiedä, kuinka kovaa se äiti huutaa.Uups, sori äiti. Se oli vahinko.

Se maljakko olikin ihan turha. Ja pionitkin nuupahtaneita.

11 kommenttia:

 1. Hups!!! :D

  Tältä äidiltä pääsi huuto kyllä lounaalla ku kuopus tahalleen nakkas maitokupin sisältöineen lattialle, muovia oli kylläkin mutta silti--se siivo ja ku tahalleen heitti, ja mun kahvi jäähtyi sillä aikaa ku siivosin. ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuva. Mutta ajatteles miten hyvä osuma! Teillä yksi ja ainut maljakko, ja pallo osuu juuri siihen. Siinä olis jollekin matemaatikolle töitä kun laskeskelis todennäköisyyttä :)

  VastaaPoista
 3. Oops. Hyvä, että oli turha maljakko. Ja hyvä, ettei sulla ole erityisen paljon niitä koriste-esineitä, jos pallo lentää useamminkin...

  VastaaPoista
 4. Meillä menee kanssa sormet suuhun samalla tavalla... Onneksi oli turha maljakko. Mä sain tänään kohtauksen, kun herra N teki vedestä trinksuja olohuoneen pöydällä kun äiti oli vauvaa syöttämässä. Niin ja pöytä lainehti, kun jalkapallotreenien vesipullosta kaatoi mukiin ja mukista toiseen vesipulloon...Mitä toi äiti keuhkoo...

  VastaaPoista
 5. Loisto-otos! :-D
  Hienosti ehdit taltioimaan sen kauhun, että mikähän tulee äidin kohtauksen taso olemaan?

  Jassu kirjautumatta

  VastaaPoista
 6. Uups. Mun pitää vielä ihan kauheasti harjoitella sitä hermojen hallintaa ennen noita aikoja. Otsikosta muuten luulin että olit lähtenyt reissuun viikonlopun korvikkeeksi ;)

  VastaaPoista
 7. voi kuinka söötti poika ja söötti ilme. eihän tuollaiselle voi olla vihainen:-)

  VastaaPoista
 8. Tuttu tilanne, tuttu ilme ja nykyisin meilläkin käytössä vain IKEAn pallot. :)

  Superlonitkin kielsin. Em. syystä.
  Ensin tuli kyllä hirveä selitys ja valitus, ettei he 5 ja 7 (kohta 8v) voi pelata 2v:n babypalloilla, että eikö tosiaan mikkipallojakaan (tennis) hyväksytä, eikä edes sählypalloa - juuei. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi IKEAn pehmopallot, joilla siis voi myös saada "maalin". =)
  F

  VastaaPoista
 9. Pieni Lintu, tuo on kyllä pahinta kaikesta, kun ei saa kahviaan rauhassa juoda. Se syö naista ihan tosissaan;)

  Katja, totta. Todennäköisyys lienee lottovoiton luokkaa:)

  Sanna, kyllä se lentää, eestaas. Viuh-viuh-kraps..

  Katri, ei saa tappaa lapsen luovuutta. Kyllä taloon yksi baarimikko pitäisi mahtua;)

  Hassu, kiitos.

  Anni, en vielä:)

  Ano, itse asiassa en ollutkaan. Tosissani meinasin suuttua vasta siinä vaiheessa, kun avulias-aatu olisi itse halunnut siivota jälkensä. Lasinsirpaleita siis.

  F, kyseessä oli juurikin Ikean pallo. Pehmeys ei oikein auta kun potkussa on tarpeeksi voimaa.

  Oletko muuten bongannut mistään pehmeää sählymailaa? Sellaisia pienille lapsille tarkoitettua, voisi toimia sisätiloissa. Jos näet, niin ilmoittelethan? Muutkin saa kertoa;)

  VastaaPoista
 10. Hassu-Jassu. Kyseessä ei ollut freudilainen vaan silkka kirjoitusvirhe. Sorit Hassulle;)

  VastaaPoista
 11. Heh, hyvin arvattu! Jokainen tuttavan lapsi on aluksi sanonut mua Hassuksi ennen kuin ovat oppineet J:tä sanomaan :-D

  VastaaPoista