tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kertakäyttökamaa ja kristalleja

Tämän kesän toinen, viime kesänä näitä kului kolme. Ihan sama ostaako kolmenkympin vai kuudenkympin kapineen, nämä tuntuvat hajoamaan käsiin. Isopyöräiset saattaisivat kestääkin, mutta niissä saa turhan kovan vauhdin. On toki lapsia, joilla nämä kestävät, Luksu ei kuulu heihin.
Bongasin pari viikkoa sitten Len Crystals kristallikide huuhteluainetta. Tykkään. Kyllä nyt pyykit säihkyy. Mä olen pesuainefriikki. Ruokakaupan paras hylly on pesuainehylly;)13 kommenttia:

 1. Mikä noissa laudoissa hajoaa? Meillä on laudasta tippunut yksi mutteri kiinnitystapista, mutta pysyy koossa ilman sitäkin... Kovalla käytöllä on kyllä ja kulunut, mutta kunnossa edelleen.

  (Varmaan hajoaa huomenna...)

  VastaaPoista
 2. Ne mutterit tippuu ekana, sitten stongan pehmusteet ja viimeiseksi vääntyy helahoito. Ei se teillä vielä hajoa, mutta parin vuoden päästä voi kulutus olla eri luokkaa. Eikä siis ole pelkästään meidän ongelma, aika monella isommalla pojalla tuntuu käyvän samoin..

  Onhan se käyttäjästäkin kiinni, Inkalla on sama peli kolmatta kesää, edelleen ehjänä. Käyttääkin toki vähemmän ja tarkoituksenmukaisesti;)

  VastaaPoista
 3. Ok, toivotaan siis että tämä kesä menee tuolla ja valmistaudutaan ostamaan seuraavan useampia, jos meno jatkuu tätä tahtia.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin toistaiseksi laudat pysyneet ehjinä...

  Mäkin olen pesuainefriikki - siis pyykinpesuaine. Toi pullo ei näyttänyt pyykinpesuaineelta - mutta ilmeisesti oli...?

  VastaaPoista
 5. .. niin tai siis huuhteluainetta...

  VastaaPoista
 6. Ai ne on noin heppoista tekoa? Teillä ilmeisesti "hyndäillään" niillä.

  Kristallikide huuhteluainetta??? Kaikkea ne keksii. Laita sitten joku ennen ja jälkeen postaus :-D

  VastaaPoista
 7. Tiedä onko heppoisia vai ei, mutta ei ne ainakaan kohderyhmällä ole kestäneet.

  Jassu-Hassu (voi kun mä olen hauska), hyndäillään joo, kun äiti ei näe:)

  Tanja, siis huuhteluainetta;)

  VastaaPoista
 8. Meillä vasta toinen potkulauta tälle kesälle menossa... Ja epäilen, että sekään ei tule kestämään tätä menoa :/

  Rose

  VastaaPoista
 9. Pesuainefriikki ilmottautuu!! Siis ihminenhän voi hurahtaa kaikkeen, sanoo Tiina lähtiessään etsimään kristallihuuhteluainetta.

  VastaaPoista
 10. Tuoksuuko toi aine miltä? Ihanalta? :)

  Meillä noi potkulaudat on kestänyt ihmeen hyvin, mutta fillarit on kovilla ja jossain sivulauseessa (siis mielenhäiriössä) lupasin hankkia temppupyörän heh. Se, mikä meillä on ollut vuosittain uusittavaa, on snorkkelit ja vesipyssyt. Ne ei vaan kestä, ei edes yhtä kesää. =)
  F

  VastaaPoista
 11. Kiitos Rose, me ei siis olla ainoita;)

  Tiina, löysitkö?;)

  Äf, tuoksuu kesäiseltä. Meillä on fillarointi vähäisempää joten se on kestänyt. Ostin muuten tuolla samalla reissulla muitakin kesäurheiluvälineitä, mm. snorkkelit, uimalasit ja pari mailaa. Vesipyssykin löytyy, mutta Luksu ei ole niin innostunut siitä. Joo, eihän ne kestä.

  VastaaPoista
 12. Mun konservatiivinen pää on jämähtänyt vielä sille vuosikymmenelle, että se uskoo tavaroiden olevan tarkoitettu kestämään. Ja kun meidän lauta hajosi, säilytin osia odottaen, että joku korjaa sen, koska lautahan kestää ja rikki -olotila on vain korjaajan laiskuutta. Kiitos nyt tästäkin laajennuksesta! Ihan oikeesti nyt heitän roskiin sen romun ja ostaa uuden! Pojille en enää osta joten tyttö saa pinkin, eipähän pojat ole niin hevin ajelemassa sillä :D

  Miten tuo kristalli on päässyt ohi! Heti hankkimaan. Ja loman voisi käyttää testailuun :D

  VastaaPoista
 13. Miia, mikään ei ole niin kuin ennen:)

  VastaaPoista