sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Ilmoja pidellyt

Johan oli säät tänä viikonloppuna, suoraan sanoen v..tutti.

Perjantaina piti mennä Lintsille, ei menty. Mentiin keilaamaan (jotain käyttöä liikuntaseteleille, kun olen muutoin niin urheilullinen). Eilen piti mennä veneilemään. Ei todellakaan menty. Luksun pyynnöstä käytiin Ikean pallomeressä. Just for fun.

Aamunkukalle kommentoinkin, että hullulla on halvat huvit. Ikean pehmis on ihan parasta. Ja lähes ilmaista. Ostin Ikeasta pari Bestå-kaappia, en vielä tiedä miksi, mutta piti saada sateiseen iltaan jotain tekemistä. Futiksen ohella. No en sitten kasannut niitä, kun mentiinkin ystävien luo kisastudioon.

Inkalle ostin uuden lampun ja roskakorin. Sekä kotiin kukkia, luulisin, että jotain pionin tapaisia. Kukat maksoivat 4,95 euroa, aika halpoja.

Ostin myös Luhdan Aalto -pyyhkeitä, en tykkää ulkonäöstä, mutta pakko sanoa, että pyyhkeinä ehkä parhaita.

Nyt alkoi eka oikeasti kiinnostava peli. Palataan!

8 kommenttia:

 1. Onneksi Ikea ei ole lähempänä. Minäkin viihtyisin siellä sadepäivinä :D
  Pioneilta kukat näyttää, itse ostin tänään samanlaisia ja niitä myytiin pioneina.

  VastaaPoista
 2. Mä meinasin tänään suunnistaa Ikeaan, mutta aloinkin selvittää pyykkivuorta ja siivota. Siinähän sitten koko päivä menikin.

  VastaaPoista
 3. Säät oli kyllä aika penaalista, mutta onneksi on Ikea! :-D Ja kyllä, pioneitahan nuo kukat ovat.

  VastaaPoista
 4. Säät oli kyllä taas niin normi viikonloppua, tuntuu tuleen ihan tavaksi noi rankkasateet lauantaisin :(
  Oliks toi lamppu ikeasta siis?

  VastaaPoista
 5. Meitä hulluja on moneksi! Ikean pallot ja lihapullat- lastensuosikit. On vaan tainnut vierähtää vuosi tai parikin kun ovat viimeksi päässeet nauttimaan näistä. Noh, onhan tässä näitä sadepäiviä luvassa. Jos vaikka toteuttaisi raukkaparkojen haaveet...

  VastaaPoista
 6. Luhdan pyyhkeet ovat olleet parhaita monissa tuotetesteissä;-) ja saman olen huomannut itsekin. Kyllä,noita löytyy meiltäkin. Joskus haaveilin että tyhjennän koko liinavaatekaapin ja ostan uutta, mutta en sentään. Vaikka eivät minunkaan silmääni kauneimpia ole,niin hinta/laatu on todella hyvä. Mitään kalliita merkkejä meillä ei edes ole, Benettonin ja Marinmekon taitavat olla hinnakkaimpia. Peittoavat ne ja muumi-pyyhkeet mielestäni mennen tullen;-).

  Valkoinen lamppu on tosiaan kaunis!

  VastaaPoista
 7. Anni, joo, lamppukin on Ikeasta. Olen sitä jo pari kertaa katsellut, mutta valkoinen on aina ollut loppu. Nyt sain tokavikan;)

  Olen tunnistanut kukan. Hyvä minä!:)

  VastaaPoista
 8. Nää kesäsäät on ihan p...stä! Samperin tuuli ja sadetta tietty viikonloppuisin... "Kärsimme" vielä viikon kotona - yllätys, yllätys, lasten harrastusten vuoksi. Mutta ensi viikolle on luvattu hellettä, jos se tuliskin ja kestäisi jussin ylikin. =)

  F

  VastaaPoista