perjantai 3. tammikuuta 2014

Vitamiinikuuri ja LuxeOil

Joululoman tiivis ulkoilu on kuivattanut kasvojen ihoa ja siihen paras lääke on Filorgan c-vitamiinikuuri. Olen tätä joka talvi hehkuttanut, ehdottomasti paras ensiapu iholle.






Kehuin aiemmin Armanin silmämeikinpoistoainetta. Onneksi ääneen ja joulupukki ymmärsi tuoda joululahjaksi Armanin Silky Cleansing Foam -puhdistusvaahdon. Tuote tuoksuu hyvälle ja vaahtoaa iholla juuri sopivasti. Tehokkaaltakin vaikuttaa, en kylläkään ole lomalla käyttänyt meikkiä, joten todellista tehoa en osaa vielä sanoa.  
 



Ostin syksyllä Wellan SP LuxeOil -sarjan hiusnaamion. Tuoksu oli niin hyvä, että ostin myös sarjan shampoon. Harmi, että sarjassa ei ole hoitoainetta, koska tuoksun haluaisi säilyvän hiuksissa. Itse shampoo on hyvää ja hiusnaamio taas yksi parhaista joita olen kokeillut.


************

Nyt mulla on viimeisille lomapäiville "pieni" urakka tiedossa. Äitini ja tätini antoivat skannattavaksi ja järjesteltäväksi ainakin tuhat valokuvaa. Lupasin siis siirtää heidän vanhoilta puhelimiltaan kuvat Skydriveen. En arvannut, että puhelimia olisi yhteensä seitsemän ja kolme muistitikkua kaupan päälle.

Miten teillä, joko lomat on vietetty ja päät täynnä katteettomia lupauksia?

6 kommenttia:

  1. Mä lupasin just tänään, että juon entistä enemmän (vastaiskuksi kaikkien tylsimysten tipattomille) :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten tosi hyvä lupaus! :) Mä lähtisin messiin muttei runko anna myöden.

      Poista
  2. Toivepostaus: vuoden reissukooste?:-)

    VastaaPoista
  3. Menestyksekästä vuoden jatkoa!

    Sama vika. Iho kärsinyt lomasta. Kun on aikaa ei ole tahtoa? Aika varattu hoitoon. Check.

    Hiusvinkki. Testaan varmasti! Harjoittelin jo hiusnaamion kanssa joululomalla. Tosi haastavaa:
    " levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-20 min". Tämä naamio siis KEVIN.MURPHYltä. Ihan uusi nimi. Minulle ainakin. Ai, että tuli hyvä mieli kun luin netistä:

    "Tuotteet eivät sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeenejä. Tuotteet ovat luotu mahdollisimman pitkälle käyttäen uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja".

    Mitä nyt tulevat maailman toiselta laidalta.


    @Hekku: laitoin silmätippoja- joku lapsista lohkaisi: "siinä meni tipaton tammikuu!" Otan kopin sun lupauksesta :) Lupaan pitää itsestäni parempaa huolta! Olen itsekkäämpi, teen asioita joista pidän ja nauran joka päivä. Vaikka teidän jutuille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin varasin, jouduin perumaan, ei ollutkaan aikaa.

      :)

      Samoin!

      Poista