tiistai 7. tammikuuta 2014

511 ja uusi sana


 
Verkkari-chino-ville kasvaa edelleen, housujen lahkeet ovat taas caprimittaisia. Verkkari-chino-ville käyttää myös farkkuja, kunhan niissä on hyvä liikkua. Dieselillä on hyviä farkkuja mutta hinnat toista sataa. Leviksen farkut ovat puolet halvempia mutta ihan yhtä mukavia päällä. Leviksissä on myös se hyvä puoli, että noissa isommissa kokoluokissakin on säädettävä vyötärö, aika moni merkkihän ei tee säädettävää vyötäröä koosta 152 cm ylöspäin. Jalassa 511 - slim fit. Slim ja slim, suhteellinen käsite. Ostettiin myös toinen malli, 510 - skinny ja ne ovat oikeasti slimmit, kuitenkin ihan yhtä mukavat.

Opin Levi's -shopin myyjältä myös uuden termin: husky. Se tarkoittaa vähän reilumpaa mitoitusta, etenkin vyötäröllä. Otin termin heti käyttöön, olen husky, en suinkaan keskivartalolihava.

6 kommenttia:

 1. Munkin varhasiteini on nyt mieltynyt Leviksiin. Ei oo revenneetkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Joo, meillä käyttää isompikin samaa merkkiä. Mun mielestä hyvä hinta-laatusuhde.

   Poista
 2. Mä juuri hain Polarn O. Pyretin farkut postista, mutta niissä taitaa loppua koot nyt 146 cm jälkeen... Taitaa olla parempi, etten kerro lapselle että käytin itsekin Leviksiä silloin kivikaudella, niistä katoaa muuten kaikki hohto ;-)
  t. Husky II

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Po.P mahtunut enää vuosiin, tai ainakaan yli vuoteen.

   Mulla ei ole tota ongelmaa, olen lasten ja varsinkin niiden kavereiden mielestä tosi cool. Ne ei näe mua silloin, kun huudan naama punaisena;)

   Poista
 3. Siistit! Ihan kuin Bruce :) Meidän hoikkis ei kelpuuttanut. Kaikki farkut on nounou. Käyttää chinoksia. Preppy- look rules. Ihme juttu. Tätähän mä halusin…

  Jep. Kerro miten sun "husky" ilmenee? En usko. Tai sitten oot tosi kätevä emäntä photoshopin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän sä halusit.

   Joo, olen lähes legenda mitä kuvankäsittelytaitoihin tulee, täällä photoshoppailen kaiken iltaa. Aiheesta tulee postia, kunhan joudan. Pysy linjoilla!

   Poista