tiistai 21. tammikuuta 2014

Adipure Crazyquick

 
Ostin itselleni uudet jumppatossut, Adipuren Crazyquick. Uusien kenkien löytäminen oli taas yllättävän vaikeaa. Päädyin tuttuun ja turvalliseen Adidakseen. Mahdottoman hienot ja hyvät mun jalkaan. Ja olivat puoleen hintaan. Loistokaupat siis.


Ostin myös jumppatrikoot, mallia Röhnisch Shape. Ei siis tarvitse mennä edes salille: nämä vaan jalkaan, niin homma on hoidettu.


Herranjee, että on taas saleilla tunkua tammikuussa. Odottelen, että pahin ruuhka helpottaa, tuonne helmikuun alkuun asti. Tai vedän vaan Shapet jalkaa, siinähän sitä on jo kondista kerrakseen.

6 kommenttia:

 1. Kyllä noilla kelpaa!

  Mä innostuin helmikuuta odotellessa shape.fi:n jumpista. Kahvakuula ja RVP on ainakin ihan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa. Duunikaveri naljaili ja kysyi, että missä meinaan noita käyttää?;)

   Mä olen seuraeläin, tarvitsen ryhmän jumppaseurakseni, muuten ei tule mitään. Mutta olen kuullut monien kehuvan tuota shape.fi:ta.

   Poista
 2. Hei, onko shape housuilla eroa tavallisiin treenihousuihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisesti: en huomannut mitään eroa normi jumppatrikoisiin. Mutta yrittänyttä ei laiteta:)

   Poista
 3. Mä odottelen ja sitä ruuhkan laantumista, ilmiö on uskomaton toistuessaan joka vuosi. Huoh, tarvisin uutta treenivaatetta, mutta en edes tiedä mistä aloittaisin.. Lululemon on merkeistä seuraavana testilistalla, muita hyviä vinkkejä ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen ihan noilla Nikella ja kumppaneilla, mun mielestä parhaita, joskin ehkä tylsiä. Addun Stella-mallistosta mulla on pari paitaa ja toppia, ne on ihan hauskoja.

   Poista