lauantai 26. tammikuuta 2013

Toimistorotan mustat

Suurin osa työvaatteistani on mustia. Parhaiten edustettuina ovat Acne, Filippa K ja Sand. Acnen ja Filipan vaatteet ovat sellaisia perusturvallisia toimistovaateita jotka kestävät sekä aikaa että käyttöä. Sandia taas suosin etenkin iltamenoissa ja jos tarvitsen jotain epämustaa. Merkillä on paljon kauniita mekkoja, joskin aika tyyriitä, niitä ei tule ihan joka kuukausi ostettua. Tiger of Swedenin vaatteista tykkään myös, mutta niiden mitoitus ei ole ollut oikein sopiva. Tai alaosat menevät, mutta yläosat ovat järjestään olleet liian nafteja, L-koossakaan ei mahdu hartioista.

Ostin viime syksynä Tigerin Matilda villamekon, jonka laatikkomainen malli menee munkin hartioista läpi. Matilda on ollutkin yksi talven käytetyimmistä vaatteista, kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen. Ja yllättävän lämmin. Olen taas katsellut Tigerin vaatteita sillä silmällä ja sieltä löytyisi vaikka mitä kivaa, päällekin mahtuvaa. Olen tullut siihen tulokseen, että merkki on muuttanut mitoitustaan (minä en ainakaan ole kaventunut niihin sopiviksi).
Viimeksi reissuun pakatessa otin muutaman kuvan. Nämä otokset nähtyänne, ymmärrätte varmasti miksi minusta ei paljon asukuvia ole näkynyt. En vaan osaa kuvata mustia vaatteita.

Tigerin kynähame, Acnen t-paidat, Mopin rypistymätön jerseymekko,
Filipan neulemekko ja neuletakit sekä Filipan tummanharmaa jakku.
Kaikki sopii kaikkeen:)
 
Tigerin leggarit, joita käytän ihan normihousuina.
Materiaali on paksua eivätkä ratsarihousumaiset leikkaukset
paljasta housujen oikeaa olomuotoa.
Erittäin mukavat, eivät veny tai rypisty 12-tuntisen käytön jälkeenkään.
 
Tigerin perustrikoopaita.
Voittaa laadussa Filipan perustrikoot.
 
Bonuksena muuta mustaa. Sain uuden Stockan -kortin, vanhassa ei siru oikein toiminut (olin pitänyt sitä irrallaan takin taskussa, ei siis johtunut liiallisesta höyläämisestä).
Inkalla on rinnakkaiskortti ja myös hän sai uuden kortin. Tai uudet. Ensin tipahti yksi boksi, sitten toinen ja muutaman päivän jälkeen vielä kolmas. Vinoileekohan ne meille?
 

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää mun silmiini! (ei liene epäselvää, mistä oma blogini sai nimensä...)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä vaikuttaa sun kaappisi sisältö! Mulla on noissa Filipan vaatteissa se ongelma, ettei niiden mitoitus oikein sovi mulle. Aina toiveikkaana esim. hullareilla käyn sovittamassa jakkupukua, mutta ei, ne on tehty hoikemmilla reisillä ja kapeammilla hartioilla varustetulle kropalle. Harmittaa, kun tykkään Filipan yksinkertaisista ja kauniista leikkauksista.
  Sandin mekot on tosi kauniita, itelläni taitaa olla kolme juhlamekkoa merkiltä, alennusmyynnistä kytättyjä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas Filipan mitoitus on just hyvä, varsinkin alaosat. Yläosistakin menee usein M-koko vaikka melkein kaikissa muissa merkeissä tarvitsen L:n että menee hartioista läpi ja hihan pituus riittää.

   Mun vanhimmat Filipat ovat jostain vuosituhannen alusta eikä niistä ajan kulumista huomaa.

   Sandilla on kauniita mekkoja, ja ihan laadukkaitakin. Silti en aina ymmärrä mikä niissä niin paljon maksaa.

   Poista
 3. Tuleeko noihin Tigerin leggareihin polvipusseja? Joskus olen toiveikkaana käyttänyt vastaavanlaisia leggarit-jotka-käyvät-housuista -ratkaisuja, mutta tuloksena on valtaisat polvipussit jo iltapäivän aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule näihin. Mulla on napakka S-koko eikä siihen mahdu tulemaan pusseja;) Mutta ei varmaan tulisi muutenkaan.

   Poista
 4. Ovatko nuo Tigerin leggarit talvimallistosta vai kevään? Muistatko nimeä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven mallistoa. Malli on Alyx. Tigerin nettikaupassa alessa näkyi olevan mustia vielä XS koossa. Harmaita sitten muissakin kokoluokissa:

   http://shop.tigerofsweden.com/fi/item/alyx-leggings-s41851013/?t_type=src&t_type=cat

   Poista
 5. No hyvä setti on, kun kaikki käy kaikkien kanssa!
  Mulla on (sun suosituksesta, eli kiitos vaan) nyt pari työvaatetta Tigeriltä ja tyytyväinen olen ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, ainakin tuo kynähame, eiks niin? Joo, se on hyvä.

   Poista
 6. ai SEN takia mun pankkikortit ei koskaan kestä siihen kortissa mainittuun päivään saakka, koska höylään niitä liikaa :D

  VastaaPoista