tiistai 29. tammikuuta 2013

Kasvuvaratakki

Tilasin Luksulle viime viikolla Scotch Shrunkin parkamallisen untuvatakin. Otin tarkoituksella isomman koon (14A / 164 cm), että menisi tulevina talvina.

Epäilen vahvasti, että jo ensi talvena (kolmosluokkalaisena) käydään vääntöä siitä, laittaako kouluun toppahousut vai ei. Osa /kaikki / en ole kaikkia stalkannut nyt nelosella olevista kavereista ei käytä enää toppahousuja normikoulupäivänä. Olen huomannut pojan ilmeestä, että ei olisi hänellekään niin väliksi. "Älä edes yritä", murahdin ennen kuin on ehtinyt sanoa kysymystä ääneen. Sillä on nyt ensi talveen asti aikaa muotoilla asia niin, että menee mullekin läpi.

Olen kuitenkin varustaunut niin, että saatetaan antaa asiassa periksi. Sitä ei tietenkään pojalle kerrota, paljon kivempi katsoa, kun se kiemurtelee asiansa kanssa:)

Scotch Shrunkin mitoitus on reilu, nyt on käytössä koko 152 cm ja se menee ihan kivasti vielä seuraavan vuoden. Niin ainakin luulen.

Tässä se kasvuvaratakki:

 
 
Aika hyvä. Ylemmästä kuvasta näkee, että olkasauma tulee pari cm:ä yli olkapään. Hihan saa käärittyä mutta alla oleva resori on juuri siinä kohdassa missä pitääkin. Pituus on juuri takapuolen alle ja vyötäröstä saa kursittua kasaan.

6 kommenttia:

 1. Kiitos. Tuo koko on meidän pojalle liian iso kun on niin hentoinen ruumiinrakenteeltaan.

  tv. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on antamiesi mittojen perusteella varmaan liian iso teille. Koko 12 varmasti riittäisi vähemmän harteikkaalle kaverille.

   Poista
 2. Onko hupussa aito lammasturkis? Katselen samaa takkia meidän poitsulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että on aitoa lammasta, sellaista teddykarvaa (vai miksi sitä sanotaan). Kuva on huono, mutta yllättävän kivannäköinen ja lämpimänoloinen rotsi kuitenkin.

   Poista
 3. Todella kiva malli, mä voisin itelleni ottaa samanlaisen, harmi kun ei ole mallia mini-aikuinen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään mallista. Mun mielestä naisten mallistossa oli vastaava parka. Kyttäät ensi syksynä uusia malleja:)

   Poista