tiistai 21. elokuuta 2012

Urbanstory


Kävimme perjantaina juuri avatussa Urbanstoryssa. Ostamassa Ipanajamista uudet Imps & Elfsin Six Pocket farkut. Mukana sai Dylon pesukonevärin. Saa nähdä, koska saan aikaiseksi tehdä värjäysoperaation.Syötiin lounasta samalla sisäpihalla sijaitsevassa Pure Bistrosta. Oli muuten hyviä tapaksia ja salaattia ja erinomaisen hyvä palvelu.


Osana Urbanstorya on Qi Store, jossa myydään myös Terhi Pölkin kenkiä. Itse suunnittelijakin oli paikalla ja oli erittäin miellyttävän oloinen tyttö nainen. Olen joskus hänen suunnittelemiaan kenkiä bongaillut, mutten sen enempää niihin perehtynyt. Kengissä on jotain samaa kuin Swedish Hasbeensin kengissä, mutta Pölkin kengät ovat naisellisemmat. Tai yksinkertaisesti kauniimmat.


Jos olisin ollut paremmassa moodissa, siis ilman shoppailuseuraani NiriNaria, olisin ehkä yhtä kenkäparia rikkaampi.

8 kommenttia:

 1. Aika ihanat popot, NiriNari olisi varmasti jaksanut vielä sen hetken, että sovitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Mutta mä en jaksanut sitä.

   Menen paremmassa seurassa. Itsekseni.

   Poista
 2. Minä toivon, että ehtisin tuonne tällä viikolla. Tyttöjen kesken ;) Tuo vauva kun ei vielä juuri narise.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I&E:n syysmallisto ei ollut tullut vielä. Eli sen takia ei kannata vielä mennä. Tarja lupasi laittaa mulle viestiä, kun tulee..

   Poista
 3. Onneksi kuitenkin klikkasin auki tuon farkkulinkin, olin nimittäin just paljastamassa tyhmyyteni, että miten se Dyloni niihin housuihin liittyy..
  Aika ovela idea. Minkä värin otit?

  Nuo Pölkit ovat ehdottomasti kivemmat kuin ne Hasbeensit. Korko vaan näyttää aika huikealta? Onko niissä piiloplatform?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L valitsi itse: turkoosinsinisen. Just sen, vaikka olisi ollut vaikka mitä muitakin värejä:( En pidä kiirettä värjäyksen kanssa;)

   Pölkit on kivat ja Jamien Tarja väitti, että ovat hyvät jalassa. Varmaan pitää paikkansa, ainakin oli ihan hyvinvoivan oloinen seistyään niillä koko päivän;) On niissä varmaan platform, en tsekannut, kun pidin itsestäänselvyytenä. Pitää oikeasti käydä sovittamassa niitä.

   Poista
 4. Turkoosinsininenhän on upea!

  Nuo Pölkit ovat todella mahtavat, mutta platformista huolimatta näyttävät siltä, että alkaisi huimata niiden kanssa ;) Piti kuitenkin mennä kurkkimaan heti muukin mallisto, ja harmikseni vain ne huisin korkeat olivat kivoja, muut olivat paljon kömpelömmän näköisiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kiva väri, mutta näin syksyä vasten punainen, oranssi, vihreä tai tummempi sininen olisi ehkä ollut fiksumpi valinta;)

   Nuo korket Pölkit muakin kiinnostavat, ei niinkään matalat. Itse asiassa syksyn malli ei ole juuri tuo (en löytänyt isoa kuvaa) mutta korko siinä oli samanlainen.

   Poista