sunnuntai 26. elokuuta 2012

Highly recommended : Born this way ballOlimme eilen Tallinnan Lauluväljak:lla katsomassa Lady Gagan kevyen musiikin esitystä. Menimme todellakin täysin turisteina, itse tunnistan tasan viisi daamin hittiä, eikä seurueessa muitakaan suuria faneja ollut.

Kyllähän se mukaansa veti. Ja oikeasti tosi hyvin vetikin. Diiva mikä diiva (niinhän se pitää ollakin), mutta erittäin hyvin otti yleisönsä. Tallinna ei ihan niitä helpoimpia keikkapaikkoja ole: jos suomalaiset ovat joskus hieman juroja, niin virolaiset ja vironvenäläiset vasta nuivia saattavat ollakin. Mutta nyt olivat ihan kaikki mukana.

Eli jos taivaalta tippuu lippu käteen, niin kannattaa mennä katsomaan miten Gaga vetää Hartwall Arenalla.

3 kommenttia:

 1. Hmm...mulle just tippui neljä lippua käteen, ja yritän pähkäillä, jaksaisko tiistaina lähteä konserttiin (ja saanko lapsenvahtia mistään). En tosiaankaan ole mikään fani, mutta show on kuulemma hieno.

  Taidan olla vähän poispilattu, kun tuollaista edes mietin?! Fat, corrupted bastard :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin "tipahti" ilmaiset vippiliput ja hetki mietittiin, että jaksaako lähteä;) Hyvä, että jaksettiin. Inkakin oli vähän sellaisella ihasama -asenteella liikenteessä, mutta tykkäsi hänkin. Toisaalta tuo Lauluväljak on paikkanakin ihan eri tavalla fiilistä tuova kuin Hartwall areena.

   Poista
  2. Ok, sovitaan sitten, että jos lapsenvahti järjestyy, niin menen. Sait ylipuhuttua!

   Poista