maanantai 6. elokuuta 2012

Flow x 2Ylihuomenna alkaa Flow. Mitä musiikkiin tulee menen sinne aina yhtä turistina mutta parasta onkin fiilis ja seura. Sekä hyvä ruoka. Parempi mieli. K-18. Tämän vuoden ainoa tapahtuma johon menemme ilman lapsia. Surullista:)

Mikä on Flow?

Festival on musiikki- ja kaupunkikulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain elokuussa Helsingin Suvilahdessa. Vuonna 2012 Flow valtaa Suvilahden 8.–12. elokuuta. Flow’n esiintyjäkaarti on valikoima kiinnostavimpia kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä indie-rockista soulin, jazzin ja maailmanmusiikin kautta tuoreimpiin klubisoundeihin.

Kiinnostavan ja ajankohtaisen musiikkiohjelman ohella Flow panostaa kaupunkikulttuuriin, visuaaliseen taiteeseen, palveluihin ja tapahtumapaikan viihtyvyyteen. Suvilahden historiallinen voimalamiljöö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet Flow’n monipuoliselle festivaalikokonaisuudelle.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Flow on sekä mielentila että fyysinen tila, jossa tunne virtaa kollektiivisesti musiikin kautta osaksi suurempaa kokonaisuutta.Toisenlainen Flow löytyy Turusta (ja Lappeenrannasta): Flow Park. Kävimme Turun puistossa lomamme alussa ja oli yllättävän kiva paikka. Ja yllättävän fyysinen eli vaati myös vanhemmilta jonkinlaista kuntoa. Flowpark on suunnattu yli 7 -vuotiaille (siellä on nuoremmille lapsille leikkirata, mutta varta vasten ei kannata pienten kanssa sinne lähteä). Ei sovellu korkeanpaikankammoisille, koska radat ovat oikeasti aika korkealla.

Ratoja on neljää vaikeusastetta: sininen ja vihreä rata, joihin vaaditaan 120 cm:n pituus sekä punainen ja musta rata, joiden minimipituus on 150 cm. 7-9-vuotiailla pitää olla radalla aikuinen mukana ja 10-12 -vuotiailla aikuinen mukana puistossa.  (Itse en päästäisi edes 10 -vuotiasta yksinään radalle, ainakaan omaani).

Käykää ihmeessä! Jos pää kestää.

2 kommenttia:

 1. Mulle kelpaisi nyt ihan mikä vaan flow, jos pääsisin sinne aikuisseurassa. Itse asiassa, tuonne korkealle se ei ainakaan pääsisi perässä.
  (=Vähissä on meidänkin lapsivapaat tunnit olleet tänä kesänä)

  Ei vaan, tuo musiikki-Flow olisi varmasti hieno, nauttikaa meidänkin puolesta!

  VastaaPoista
 2. Jassu!:)) Ettehän te Nellistä lomaa tarvitse, niin hurmaava tyttö:)

  Ei vaan, me ollaan roudattu lapsia mukana ihan omasta halusta viime vuodet, tuollaisten isompien kanssa on ihan jees olla vaikka neljä viikkoa putkeen, kun eivät vedä mitään kilareita tai ole muutenkaan liian vaivalloisia:))

  Tulkaa tekin?

  VastaaPoista