maanantai 22. marraskuuta 2010

Pannunalunen

Löysin lasinostoretkeltäni vihdoin jotain, mitä olen jo pitkään (oikeasti pitkään, vuosia) etsinyt. Pannunaluset Eva Sololta. Aikaisemmin käytössä oli Alessin metalliset, joista en koskaan oikein tykännyt. Ihan kivat, mutta hieman epäkäytännölliset. Solot ovat silikonia.Näitä saisi myös valkoisena ja oranssina. Oranssi olisi ihan hauska, meillä on oranssi kahvipurkkikin, mutta kattauksen kannalta epäkäytännöllinen.

11 kommenttia:

 1. Meillä on myös Eva Solon silikonisia pannunalusia, tykkään. Niiden mukana tuli metallinen ripustuskoukkukin, kätevää. Tykkään muutenkin merkin jutuista, kauniita ja toimivia.

  VastaaPoista
 2. Just tänään kävelin Tapiolan Stockalla noiden ohi, mutten ehtinyt pysähtymään. Varmasti hyvät!

  Olen nyt innostunut monessakin asiassa noista silikoneista (no, en siellä sentään ;-) Olen hankkinut mm. sellaisen osaksi silikonista tehdyn lituskaksi menevän lävikön/siivilän. Tässä minikodissa kun pitää kaikki tavarat vaihtaa mahdollisimmaan pieniin..

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät! Meillä pelittää vain sellaiset jotka voi laittaa leivinuunin kuumuuteen. Silikoniset ei käy :)

  VastaaPoista
 4. Sitä paitsi ne metalliset jättävät jälkiä esim. tiskipöydälle, nim. kokemusta on.
  Joten tackar ja pockar, suuntaan siis Stockalle;-)

  VastaaPoista
 5. Nina, siis millaisia? Luulin tuntevani Solon malliston hyvin, mutta nyt lyö ihan tyhjää.

  Jassu: "Tässä minikodissa kun pitää kaikki tavarat vaihtaa mahdollisimmaan pieniin..". Päivän parhaat naurut. Sä olet vaan tottunut liian hyvään:)

  Katja, okei taas opin uutta. Leivinuuni on siis päältäkin kuuma, niinkö?

  VastaaPoista
 6. Nina, ai millaiset ne meidän pannunaluset? :) No ne on silikonia myös mutta niissä on kulmassa reiät ja mukana tuli seinään laitettava ripustuskoukku niiden säilytystä varten. Ollaan ostettu ne Köpiksestä 3 vuotta sitten mutta oli niitä täälläkin myynnissä. Ehkä ei enää?

  VastaaPoista
 7. Eikös ne reiälliset ole pannulappuja?

  VastaaPoista
 8. Niitä voi käyttää sekä että, meillä ne on pannunalusina.

  VastaaPoista
 9. Ahaa, ok. Niitä tarkoitit. Mä jo melkein menetin yöuneni, kun mietin mitä olen missannut. Ne ei muuten toimi meillä, liian pieniä, näpit palaa;)

  VastaaPoista
 10. Lämpenee se leivinuuni päältäkin, tosin ei tulikuumaksi :D Vana meillä kun laitetana siellä ruokaa ja joskus tarvitaan sen vuuan alle jotain ettei mene suoraan kiinni uunin pohjaan. Siinä kohtaa se silikoninne ei toimi :D
  Mä jopa tykkäisin sellaisesta mutta olen tuomittu elämään metallisten kanssa...

  VastaaPoista