lauantai 20. marraskuuta 2010

Glögiä ja laseja


Ostin muutaman uuden Hotcool lasin. Ensimmäinen setti tuli jo lanseerausvuonna, mutta ne ovat omaan makuuni liian pieniä. Ostin siis isompia. Tämän koon nimi on lattelasi (40 cl), pienempi on teelasi (34 cl). Ja sitten olisi tarjolla se vielä pienempi (27 cl), joka on jo naurettavan pieni. Meillä nämä tunnetaan nimenomaan glögilaseina, muuta niistä ei juurikaan juoda. Ehkä siksi, että meillä ei kukaan juo sen enempää teetä kuin latteakaan. Testissä myös Stockan uusittu glögitiiviste.

7 kommenttia:

 1. Meillä on kans viiden vuoden takaa noita,mutta viininpunaisina. On jäänyt käyttämättä, paitsi joskus flunssassa on lämmitelty lääkettä,heh. Nuo mustat rinkulat on kyllä hienot ja kehtais niistä glöginsä hörppiä. Ostoslistalla ellei pukkia tajua, mahduta kuormaan. Saispa noita rinkuloita erikseen niin ei tartteis laseja enää ostaa. :/

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on noita ja vain glögikäytössä. Meillä tosin taitaa olla niitä naurettavan pieniä, mutta nekin on ihan riittävän kokoisia meille.

  VastaaPoista
 3. Hei, sä ratkaisit juuri mun ongelman! Mä puoli tuntia sitte kiroilin sen "teekokoisen " kanssa, kun on niin pini että jatkuvasti saa juosta täyttämässä, enkä muistanut tota lattekokoa!!! Hipsinkin pikimiten ostamaan isompia.
  Kerro, miltä stockan glögitiiviste maistui!

  VastaaPoista
 4. Sokrutin, itse asiassa pohdin ihan samaa eli sitä vaihdettavaa rinkulaa. Piti jopa kirjoittaa asiasta, mutten sitten joutanut;)

  Sanna, hyvä, että ne ovat muidenkin mielestä glögilaseja.

  Tanja, kuulemma eri makuista kuin viime vuotinen;) Itse en vielä maistanut, ei vaan tehnyt mieli.

  VastaaPoista
 5. Mun oiti kanssa kysyä oliko se glögi hyvää, eri makuista kun viime vuonna, hmm, täytyy kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Käsittääkseni rinkuloita saa ostaa erikseen, mutta en kyllä tiedä saako kaikkia värejä. Muistan nähneeni tälläisen mainoksen, taisi olla Iittalan omista myymälöistä.
  Meillä on oranssit rinkulat, joten voisin ostaa mustat...

  VastaaPoista
 7. Anni, tulen kohta kertomaan;)

  Gloria, mulla on kanssa sellainen mielikuva, että olisin jossain nähnyt niitä rinkuloita. Mutta siitä on jo aikaa. Voisin tietty käydä kyselemässä joku ilta kun tulen ajoissa kotiin.

  VastaaPoista