maanantai 1. marraskuuta 2010

Kauden suosikit

Luksulla on pienestä pitäen ollut ”kauden suosikkeja” vaatteiden suhteen. Ei siis mitään välikausi, talvikausi tai jotain siltä väliltä -kausi, vaan vaatteissa on pitänyt olla jokin tietty juttu. 2-3-vuotiaana se oli taskut. Housuissa piti olla taskut, taskuttomat housut olivat ehdoton EI (ja kaveri myös äärimmäisen pontevasti ilmaisi mielipiteensä asiasta).

4-5 –vuotiaana huppu oli pakollinen varuste. Jos ei saanut hupparia päälleen niin sitten oli saatava hupullinen paita. Ja tästä säännöstä ei poikettu. Sain hyvää hyötyliikuntaa juoksemalla kaupasta toiseen etsimässä hupullisia paitoja.

NZA
Nykyään se juttu on liput ja numerot. Paidoissa ja mielellään housuissakin saisi olla numeroita, lippuja tai edes jotain kirjaimia. Pelipaidat ajavat hyvin asiaa, niissä on kaikki elementit. Koska äiti on hieman rajoittunut tämän tyylin kohdalla, etsii äiti pojalleen enemmän omaa silmäänsä tyydyttäviä versioita.

Zara
Milibe

7 kommenttia:

 1. Meillä ei olla onneksi noin ehdottomia, vaikka kaikkia noita on silloin tällöin vaadittu. Ja pääkalloja.

  Mutta hyvännäköiset paidat olet juossut.

  VastaaPoista
 2. No hiukan tiukahkot marginaalit kieltämättä :-D
  Mutta hyvännäköisiä olet tähän kauteen löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Ole onnellinen:) Meillä on ehdottomuus karissut vasta viimeisen vuoden aikana, nykyään mikään ei ole pakollista, mutta suotavaa. Toisaalta örkkivaihe on puuttunut kokonaan, joten siitä pinnat Luksulle;)

  VastaaPoista
 4. Tuo edellinen siis Sannalle.

  Ja Jassu, mä en voi ymmärtää mistä tuo kovapäisyys tulee:)

  VastaaPoista
 5. Hyvä kuulla, että muillakin... meillä on kanssa noi numerot pop. Mutta enemmän värit. Esim. tänään piti kaikkien vaatteiden olla vihreitä ja eilen punaisia. Huomenna varmaan vaatii taas punaista päälle ja raukalla ei ole kuin yhdet punaiset kalsarit & collegehousut, joita laiska äiti ei ole pessyt... Huutoa aamulla siis tiedossa.
  Kehen lie Luksu on tullut:)

  VastaaPoista
 6. Toistan varmaan itseäni mutta nuo Milibet ovat kyllä ihan parhaita;-) hamstraa vain lisää, me ostetaan ne sit pois kun eivät enää teidän käyttäjälle mahdu!

  Mä olen päässyt niin helpolla poikasteni suhteen, ei huutoja ei vaatimuksia, kaik kelpaa;-)

  VastaaPoista
 7. Meillä 3.5 v poitsu on tähän saakka laittanut päälle kaiken mitä on ehdotettu. Viime aikoina kuitenkin on todennut, että college-/velourhousut on vain päiväkotia varten, muuten pitää olla farkut (mutta farkuiksi kelpaa siis myös puuvilla- ja samettihousut!). Toivottavasti vaatimukset ei kasva pojan kasvaessa (ainakaan ihan pian).

  VastaaPoista