maanantai 15. marraskuuta 2010

Karvahattu

Aloitin Inkan talvivarustelun hatusta. Tuomio oli tyly. Ei se mitään, kyllä mulle kelpaa. Jos mahtuisi. Mulla ei ole iso pää (eipä), vaan paksu tukka. Eli Luksulla on uusi karvahattu.


Sori ruma kuva, malli oli kovin hankala, ei ollut aikaa säätää valotusta tai zuumata muutenkaan.

Inka on edelleen ilman untuvatakkia. Peak tai CG ovat poissa laskuista. Olin ajatellut ostaa hänelle M-koon mutta se on hänelle aivan liian iso. S-koko taas ei tule mahtumaan kuin tämän talven, ellei tyttö jää poikkeuksellisen lyhytkasvuiseksi (siis ottaen huomioon suvun keskipituuden). Eli joku halvempi pitäisi nyt löytää. Mutta mikä ja mistä?

Yksi potentiaalinen on Didriksons Parka, mutta tämä ei ole untuvaa vaan jotain untuvan tuntuista vanua. Siis mitä? Tätä saa myös mustana.

Expedition Parka
Toinen samalta merkiltä, mutta tämä on ainoa väri.

Courtney Parka

Onko kokemuksia Didriksonsin "untuvantuntuisista" parkatakeista? Tai ideoita muilta merkeiltä?

8 kommenttia:

 1. Didrikson on luultavasti hinta/laatusuhteeltaan loistava vaihtoehto. Muuta en osaa sanoa, samannäköisiähän nuo takit ovat merkistä riippumatta? Tietty se laatu, se laatu, maksaahan se mutta ymmärrän täysin ettei parin kuukauden käyttöä ajatellen ehkä ole järkevää investoida tonnin takkiin;-)?

  Vaan toi hattu on MAINIO! Just tuollaisia pakkaslakkeja olen etsinyt meidänkin kavereille. Stockaltako löysit?

  VastaaPoista
 2. Didriksonista ei ole kokemusta, mutta meidän Henkka osti itselleen Everestin takin, vaikuttaa ihan hyvältä. Jopa niin hyvältä, että ostin Nikelle samanlaisen:) Niin ja noita myydään Stadiumissa.

  VastaaPoista
 3. On hyvä. Löytyy ainakin viidessä eri koossa eteisestä. Toiset jo toista talvea käytössä. Hinta-laatu kohdallaan. Ihan riittävän lämpimät...

  Mobiilisti viidenaiti

  VastaaPoista
 4. Aamunkukka, takille tulisi käyttöön nähden turhan paljon hintaa. Voihan toki olla, että lapseni jää kääpiöksi;)Uskon, että halvempikin pysyy kasassa, Inkalla ei ole koskaan hajonnut yksikään vaate päälle. Toisin kuin veljellään...

  Hattu on Peakin omasta storesta, mutta niitä saa Stockaltakin.

  Katri, kiitos vinkistä, täytyy käydä sovittamassa se Everest.

  Viidenäiti, kiitos sullekin, käydään testaamassa sekin.

  VastaaPoista
 5. Nuo näyttävät hyviltä! Ja varmaankin niita Everestejä minäkin mietin silloin kun kommentoin tuollaisia nähneeni jossain urheilukaupoissa.

  VastaaPoista
 6. Hattu ois kyllä omaankin makuuni, joutunee käydä sovittamassa!

  VastaaPoista
 7. Piti tulla vielä kiittämään vinkistä. Pojalla on nyt samanlainen hattu, mustana.

  Poika sanoi jollakin kaupunkireissulla haluavansa juuri tuollaisen karvahatun kun vastaantulleella pojalla. No sillä pojalla oli joku sininen ruutulakki samaa mallia. Teimme siinä samassa pikapyrähdyksen Stockalle ja nyt on pojalla toivomansa lakki. Musta oli pojalle enemmän kuin mieleinen.

  VastaaPoista