tiistai 1. kesäkuuta 2010

Oivallus

Olen tehnyt uuden oivalluksen. Halvallakin saattaa saada hyvää. Aikaisemmin tämä on oman kokemukseni mukaan koskenut vain Loggin lastenvaatteita, mutta nyt löysin uuden kohteen.

Stockalla myytävä Cristelle&Co -vaatteet eivät olekaan pöllömpi sijoitus. Aikaisemmin olen vain tihentänyt askeleitani kyseisen merkin kohdalla, mutta muutama kuukausi sitten, vähän vahingossa ja vähän enemmän kiireessä, matkaan tarttui merkin raidallinen toppi. Hintaa taisi olla huimat 12,90 euroa. Ja tämä on ollut paras ostos naismuistiin. Siinä topin mallissa ei ole mitään uutta eikä ihmeellistä, pitkä hihaton raidallinen toppi. Mutta se laatu. Napakkaa ja pehmeää trikoota, joka pysyy kuosissaan. Olen pessyt toppia lukuisia kertoja eikä se ole ollut pesuista moksiskaan. Jos muutkin merkin trikootuotteet ovat yhtä hyviä niin musta tulee fani.

Ei saa nauraa, muuta kuvaa ei nyt ole tarjolla. Leikitään, että tuo musta paita ei roiku tuosta edestä tuolleen kivasti, jookos?





Onko muilla kokemuksia? Onko mulla vaan käynyt uskomaton munkki?

12 kommenttia:

  1. Ei ole kokemuksia, mutta kiva kuulla että toimii.

    VastaaPoista
  2. Juu, no arvaat varmaan että on yksi suosikeistani Stockan merkeistä;-) ei mullakaan montaa vaatekpla merkiltä ole, mutta laatu hinta/laatu on ollut kohdallaan kaikissa niissä. Pari neuletta talveen, yksi paitis ja pari trikoota testattu ja sanoisinko näin vähällä mutu-tuntumalla että kuin Gap. Ehdottomasti parempaa kuin kappis tai lindex, zarankin neuleet nyppääntyy nopeammin;-).

    Ja sitäpaitsi, tykkään lähes kaikista malleistakin, ovat kivoja aikuisen naisen vaatteita;-). Enemmänkin ostaisin merkkiä jos vain olisi aikaa sovitteluun..ostan lennossa puserot yms. helpot vaatteet ja muut tilaan netistä.

    VastaaPoista
  3. On kokemusta. Joskus on sattunut niin, että kaupungin ainoa musta v-aukkoinen perusneule( silkki-villasekoite) on löytynyt Cristelleltä. Ja oli niin hyvä, että nyt niitä on kolme. Joukossa yksi harmaa. Pidä ja pese- konsepti. Miellyttävä päällä. Joten jo kohdalle satun, pysähdyn varmuuden vuoksi...

    Toinen "hyvä ja halpa" on GT:n Jane tanktop. Pitkä, napakka, hihaton. Sateenkaaren kaikki värit. Pesi Filippa K:n topit. Mitähän niille muuten tekisi?

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää!
    Mulla on pari yläosaa ja yhdet kivat housut merkiltä, tykkään! Minustakin hinta-laatu on noissa kohdallaan.

    VastaaPoista
  5. Pari puseroa, olen tykännyt, hyviä perusvaatteita... Ei ole aina merkkiin katsominen :)

    VastaaPoista
  6. gimme five, viidenaiti!
    Meinasin juuri kirjoittaa samaa, eli GT:n trikootopit mutta myös Vero Modan vastaavat ovat olleet todella hyviä. Juuri eilen kävin kaappini "toppiosaston" läpi ja heitin pois kaikki vanhat H&M ja Filipan jne-topit ja säästit kaikki yllämainitut (joita olen hamstrannut kaappiin).
    C&co minulla ei ole kokemusta muuta kuin 2 pujamahousujen yläosaksi tarkoitettua toppia ja ne olivat kehnoja. Täytyy yrittää uudestaan.

    VastaaPoista
  7. Kiitos vihjeestä, hidastan seuraavan kerran siinä kohdalla!

    VastaaPoista
  8. Mulla on kokemusta Cristellen trikoisista vain yhden pitkähihaisen paidan edestä, sekin joskus alesta pikaistuksissa hankittu. Mutta sehän olikin aivan upea laadultaan, pysynyt hyvänä pesusta toiseen!

    VastaaPoista
  9. Kylläpäs teillä on käynyt C&co:n kanssa hyvä tuuri! Itse olen ostanut pari kertaa neuleen/paidan osaston ohi juostessani (esim. kerran kun viskasin banaanismoothiet rinnuksille aamupalaverissa...) ja yritän vannottaa itseäni kiertämään paikan kaukaa! Neule oli kertakäyttökamaa, nukkaantui rintojen (mahtavien B-kuppieni :)kohdalta heti ensimmäisenä päivänä ja paita tuli pesukoneesta neliönmuotoisena.

    Pitäisikö uskaltaa kokeilla trikoota, Christellen vaatteet kun usein mainoksissa näyttävät kivoilta?!

    VastaaPoista
  10. Okei, tilanne on plussan puolella.

    Mäkin tykkään merkin vaatteista ulkonäön puolesta mutta en ole aikaisemmin uskaltanut kokeilla, ennakkoluuloinen, kyylä.

    Täytyy kokeilla topille kaveria. Raportoin sitten.

    Nina

    VastaaPoista
  11. Niin, saatan myös olla kyylä (veemäinen sellainen), tässä kohtaa tarkoitin lähinnä kyllä -sanaa.
    -N-

    VastaaPoista