perjantai 4. kesäkuuta 2010

Lakkeja

Meillä on huomenna kolmet lakkiaiset. Kivaa, eipä tarvitse miettiä mitä/missä söisi;) Ja onhan se hauska nähdä sukulaisia ja tuttavia. Tietenkin.



Inka aiheutti itselleen pienen kriisinpoikasen, hänellä on kuulemma paksut ja valkoiset jalat, eikä näin ollen voi laittaa mekkoa päälleen. Paksut, ihan varmaan joo. Ja valkoiset, onhan ne vähän vaaleat näin alkukesästä. Yritti ehdottaa, että voisi laittaa mun itseruskettavaa jalkoihin. Sanoin ehdottoman EI:n. Siis murahdin vaan "Ei käy", tyylilleni uskollisena sen kummemmin perustelematta. Ja jäin miettimään, miksi ei voisi? Kyseessä siis Doven asteittain ruskettava mömmö. Miksei 13-vuotias voisi sellaista käyttää? Onko musta tulossa kalkkis, joka kieltää kieltämisen ilosta? Just sellainen nuiva keski-ikäinen ämmä, jonka elämäntehtävänä on pilata teinin täydellinen elämä. Sellainen, jota musta ei koskaan pitänyt tulla.

Mekon tilalle kaapista etsittiin tunika/leggarit -yhdistelmää. Löytyi Wheatin valkoinen aplikoitu tunika, minkä olemassaoloa kumpikaan meistä ei muistanut. Alle toppi ja jalkaan mustat leggarit sekä mustat ballerinat. Eikö se olisi siinä?



Luksulle eiliseltä Zaran pyörähdykseltä matkaan tarttuneet raidalliset housut ja valkoinen kalastajanhattu. Inka totesi kassajonossa, että "et kai sä tosissasi kuvittele, että L. laittaa tuon myssyn päähänsä?" "Tottakai laittaa, ja se ei ole myssy, vaan valkoinen kalastajanhattu." Arvatkaa mikä oli Luksun tuomio? Joo, Inka tuntee veljensä, mä olin liian optimistinen. Jälleen kerran. Housujen kaveriksi Burren peruspikeepaita. Ja jalkaan valkoiset purkkarit. Eikö se olisi siinä?



Edit. Arkirealismia: 6-vuotias poika + kolmet juhlat = vaihtovaatteita tarvitaan

14 kommenttia:

  1. Mun mielestä käy oikein hyvin. Täälläkin oli teinin kriisi. Mekkonsa oli kriittiset 7,5cm liian pitkä. Äitinsä sitten lyhensi iltakymmeneltä jotta tyttö saa sen huomenna päättäjäisiin päälle.
    Vaihtovaatteet ei varmaan ole turhaan :)

    VastaaPoista
  2. Juu, olet kalkkis, meillä 13 vee on käyttänyt itseruskettavaa vuoden alusta. Vuoden alusta siksi, että ensin yksiin SM-kisoihin joihin piti saada väriä, mutta nyt lyhyiden shortsien ja mekkojen takia.
    Meillä se on Nivean (se jo lopetettu tuote).
    Muutama viikko sitten ihmettelin, kun se Nivean purkki oli aina väärässä paikassa meidän kylppärissä ja kysyin mieheltäkin, että ei kaivahingossa ole ottanut..no, 10 vee ihmetteli autossa sitten yhtenä päivänä että "äiti, kato mun kämmeniä, ne on ihan oudon väriset ja tulee vaan tummemaks" ; DDD. Oli luullut sitä Nivean tavalliseksi kosteusvoiteeksi, jota hänen on tyapana laittaa suihkun jälkeen esim kuiviin sääriin. Pikkasen naurettiin räkäsesti kaikki perheen naiset!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitti Gee, just ton mä halusin kuulla;).

    Hei Katja ja Gloria, ja muutkin teinityttöjen äidit. Katri, Julis? Miten te olette ajatteleet ratkaista/olette ratkaisseet tyttöjen kohdalla säärikarva-asian? Inkalla ei ole vielä varsinaista puberteettia (siis fyysistä) alkanut, mutta eiköhän se ole ihan ajan kysymys. Itse kovin karvaisena ihmisenä olen jo etukäteen pohtinut tuota karvanpoistoasiaa. Inkalle olen sanonut, että yhtään höylää et jalkoihisi iske, se sängen kanssa taistelu on ihan vihoviimeistä hommaa.

    Ajattelin, että jos taistelun alottaisi heti kun ajankohtaiseksi tulee niin olisikohan nykytekniikasta apua? Lähinnä mietin sokerointia/ultraääntä? "Kuolisiko" ne karvatupet heti alkuunsa jos olisi tarpeeksi ajoissa?

    VastaaPoista
  4. Mä juuri mietin levitellessäni tota itseruskettavaa, että mitä se oikein sisältää - ja kuinka turvallista se on.. Mutta kyllähän ne on testattuja noi tavalliset tuotemerkit, joten kai sitä voi kolmetoistavuotiaana jo käyttää..?

    Mutta hyvä asuvalitnta kuitenkin sen itseruskettvan tilalle! Noi Wheatit on kivoja! Samoin Luksu vaihtovaatteineen on varsin tyylikäs.

    Kivoja lakkiaisia:)!

    VastaaPoista
  5. Meillä on sikäli erikoinen kevätjuhlakausi aikoihin, että murkku halusi itselleen nimenomaan mekon! Tätä ennen se on ollut ehdoton EI! Viimeksi käyttänyt ehkä eskarissa... ;) Tosin tota vaaleus-ongelmaa hänellä ei ole, koska omaa ruskean ihon vuoden ympäri.

    Pojalle valittiin kokonaisuudet samalla tyylillä kuin L:llekin. Poika on 4-v ja aiheuttaa tässä perheessä eniten ongelmia pukeutumisen suhteen... Vaatteet pitää olla todellakin tiptop ja käy arkenakin vaihtamassa niitä monta kertaa päivässä. Ja jos joskus kiiressä yrittää tarjota jotain mitkä ei ihan mätsää, niin johan tulee huuto. Yhtenä päivänä korotin ääntäni, kun pojan vaatehyllyt oli taas sekoitettuna. Poika totesi mun huutoon tylysti, että "mähän oon sanonut, että haluun oman vaatehuoneen"! Ja mä kun luulin, että ne walk-in-closetit on lähinnä äideille tarkoitettu ;D!

    Mukavia juhlia ja nauti tarjoiluista :)!

    T:T

    VastaaPoista
  6. Tanja, kiitos!

    En mä usko, että siinä mitään kummempaa terveysriskiä on, kyllä direktiivit siitä huolen pitävät:)

    VastaaPoista
  7. T, kiitos, nautin kyllä:) Ja aika metka 4-vuotias, oma vaatehuone;)

    VastaaPoista
  8. Mukavia lakkiaisia, toivottavasti saitte hyviä ruokia :)
    Kivat kuteet!

    VastaaPoista
  9. Samat sanat täältä, toivottavasti juhlat onnistuivat kuitenkin hyvin. Jälkikasvun vaatteet olivat tosi kivoja mutta entäs sinä itse, minkälaisen juhlakostyymin valitsit? Tuli mieleeni että oletko koskaan esitellyt mekkovarastojasi;-)?

    Tuohon itseruskettavaan olisin muuten itse vastannut samalla tavalla. Leggarit oli ihan hyvä vaihtoehto;-) kalkkissukupolvea siis täälläkin..

    VastaaPoista
  10. Tarvittiinko vaihtovaatteita?

    Itseruskettavaa ja karvoja noiden poikien kanssa ei onneksi tarvitse miettiä.

    VastaaPoista
  11. Anni, saatiin, massu on vieläkin täynnä:)

    Aamunkukka, ne mekot on mustia ja valkoisia. Ja mun kuvaustaidot, you know..? Mahdoton yhtälö.

    Sanna, ks. yllä:)

    VastaaPoista
  12. Laitan sulle viestiä.Topicista ei kehtaa julkisesti keskustella,minäkään.
    -Miia-

    VastaaPoista
  13. Miia, näin vähän ajattelinkin. Laita viestiä.

    VastaaPoista
  14. Kyllä ne teinipojatkin osaa, meillä 15 vee lähti la aamuna koulun päättäjäisiin, tummat Sandin housut ja isin valkoinen kauluspaita, isin musta puvun takki ja kravatti. Iltapäivällä kun olisi pitänyt laittaa nuo samat vaatteet (siis ne jotka itse halusi aamulla laittaa) juhliin päälle, tuli kriisi... lähti sitten valkoisella kauluspaidalla hihat käärittyinä ja naama irvessä vetäisi sandin housut jalkaan... niin se mieli muuttuu parissa tunnissa.
    Mä olen aika liberaali ollut meikkausten yms suhteen, eli annan tehdä tyhmyyksiä. Niistähän sitten oppii. Ja tosiaan meidän neidin hiukset ovat välillä aikas hurjan näköiset (naamasta puhumattakaan), mutta olen ajatellut, että kapina on pienempää jos en kiellä. Ja joo neiti ajelee itse sääri/kainalokarvansa. Mun logiikka tässä sallivassa tavassa perustuu siihen, että kausi menisi nopeasti ohi ja kapina loppuisi viimeistään 20 vuotiaana:)

    VastaaPoista