keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Alesta

Käytiin viime viikolla kahden ystäväni ja Inkan kanssa pyörähtämässä aleostoksilla. Tai pyörähtämässä ja pyörähtämässä, tietäähän sen... Mä jaksoin ekan tunnin, okei: puoli tuntia, ja sitten aloitin sen narinan "kauanko vielä, mä en jaksa enää, eikö voitais jo mennä juomaan jotain*". Siis toki osaan shoppailun taidon, mutta olen enemmän sellainen nopeiden iskujen ihminen. Nuo taas haahuilevat maailman tappiin asti ja aina uhkailevat, että "tämä on Nina sitten viimeinen kerta, kun pääset mukaan". Kunhan lupaavat, kuka ne nyssykät sitten kantaisi?

* Alaikäinen joi alaikäisten juomia.

Sillä aikaa kun ne hautoivat sovituskopissa ties mitä, mä olin jo ostokseni tehnyt. Jotenkin ei ole nämä kesävaatteet napanneet, mutta mun löytöjä voi käyttää myös syksyllä.


Filippa K:n silkki-puuvillaneule. Ei lainkaan liian paksu kesäkäytössä ilmastoidulla toimistolla, yllättävän viileä myös ulkona. Hintaa jäi reilu 50 euroa, ei mielestäni lainkaan paha hinta. Ja toppeja nyt tarvitsee aina, Filipan valkoinen puuvillatoppi maksoi 15 euroa ja Tigerin musta viskoositoppi 18 euroa. Tein mielestäni hyvät kaupat. Yhdet Filipan housut jäivät vaivaamaan, mutta ne olivat alenkin jälkeen yli satasen. Klassikoista satanen ei ole paha hinta, mutta kyseiset yksilöt olivat korkeintaan kahden kauden housut.


Ostin Inkalle Peakin lyhyet shortsit. Olisin ostanut itsellenikin, mutta tuo malli on aivan liian lyhyt. Viime kuun kantistarjouksen malli taas oli sopiva, olisi pitänyt ostaa toinenkin väri.


Inkalle piti ostaa myös bikinit. Olipahan vaikea rasti, piti olla uimiseen sopivat mutta ei kuitenkaan mikään urheilumalli tyyliin Speedo tai Addu. Olin kuvitellut, että homma menisi ihan heittämällä, kun kyseessä on nuori, ei niin rehevä kroppa. Ja p**kan marjat, melkein yhtä tuskaista se oli kuin omien biksujenkin ostaminen. Kaiken maailman glitteriä kyllä löytyi,  mutta eihän ne päällä pysy, kun tulee vitosesta alas ja lähtee vapaalla vetämään.


Meni sitten kompromissin puolelle, mutta O'Neillin olivat lähimpänä sopivaa.

Vinkkinä: Stockalla on kantistarjouksessa Pelle P:n shortsit. Naisten malli on tosin aika lyhyt, mutta jos se ei häiritse, niin suosittelen lämpimästi, ovat tosi hyviä esim. veneellä. Pitävät tuulta ja kuivuvat nopeasti.

2 kommenttia:

 1. Hyvällä hinnalla löysit, varsinkin tuo silkki-puuvillaneule.

  Ja kiitti vinkistä, mutta jostain kummasta syystä taidan nyt passata ne Pelle P:n shortsit.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin löysin. Löysin Illumin alelaarista Pelle P:n shortsit, pidemmällä lahkeella. Mulla on sama malli toisessa värissä ja olen tosi iloinen täydennyksestä. Olisin ostanut sullekin, mutta ne olivat ainoat M-kokoa. Ensi kerralla:)

   Poista