tiistai 24. marraskuuta 2009

Rahoille vastinetta - LOGG

Jäi itselle vähän paha maku suuhun tuon edellisen postauksen tiimoilta kun niin rumasti lynttäsin hooämmän (siis hooämmä, ei henkkamaukka, hennes tms.) vaatteet.

Lasten mallistossa on taas muutama todellinen helmi. Eli nuo LOGG -malliston collegehousut, joissa on tuo painatus lahkeessa. Meillä on ollut koko syksyn niitä päivittäisessä käytössä ja ovat edelleen kuin uudet. Polvet on ehjät, mikä on todella poikkeuksellinen ominaisuus Luksun housuissa nykypäivänä. Värejä löytyy harmaa, musta ja tummansininen. Taitaa olla myös ruskeana mutta ruskea väri on meillä boikotissa. Meiltä löytyy siis kahdet joka väriä eikä muuta välttämättä tarvitsisikaan, siis päiväkotiin.

Toinen nappiostos on LOGG -malliston trikoopaidat, tuokin kuvassa oleva yksilö on uudenveroinen kovasta käytöstä huolimatta.
Mikähän siinä on, että nimenomaan tuo LOGG -mallisto kestää niin hyvin, se normisarja on täynnä ties mitä susia?

15 kommenttia:

 1. Meillä kanssa nuo samaiset collarit ykkössuosikkeija - ihmeesti kestävät lattialla auton perässä konttaamista ;) Ja kivan ovat näköisetkin.

  Sama pätee minusta myös naistenvaatteisiin; Loggin paidat sun muut relekset kestävät pesua ja käyttöä muita paremmin.

  VastaaPoista
 2. Jep, Logg on selvästi parempi laatuisempaa. Mieluiten jos Henkalta ostaa niin juuri sitä sarjaa!

  VastaaPoista
 3. Komppaan muita. Itselläkin on joitakin Logg trikoopaitoja ja kestävät siinä missä monet kalliimmatkin merkit. Hyvää peruskamaa.

  VastaaPoista
 4. Juu, samaa mieltä täälläkin, että Logg on hinta-laatusuhteeltaan ehdoton! Poika 7vee vetelee kanssa samoissa verkkareissa ja hyvin kestää, samoin trikoopaidat. Ja hinta on sellainen ettei tussit ja muut poislähtemättömät tahrat itketä. Lisäbonuksena vaatteet kestävät sen 60astetta ja rummun, puuvillahan ei kuulemma puhdistu alemassa lämpötilassa.
  -Marjut

  VastaaPoista
 5. Kunhan ette osta mustaa tai tummansinistä, väri ei kestä!

  Mun mielestä Jimmy Choon valinta osoitti h&m:lta niin hyvää makua, että lopetin sen luettuani välittömästi h&m-boikottini. :D
  Mutta laatu, juu I know... :)

  F

  VastaaPoista
 6. Kun Rasse aloitti kolmivuotiaana päiväkotiuransa, tilasin Logg-collegehousuja ja -trikoopaitoja yhteensopivissa väreissä isot kasat. Ne oli tarhavaatteina aivan ehdottomia, nappasi vaan pinosta aina päällimmäiset. Eivät tosiaan mene miksikään pesussa tai kuivausrummussakaan.

  VastaaPoista
 7. Kuka se sanoi mustasta ja tummansinisestä? Siitä mieleen meinaan, että esim. Benettonin trikoopaidoissa (ainakin lasten) ja justiinsa näissä LOGG:in paidoissa ja housuissa on metka ilmiö se, että meleraatun harmaat vaatteet kestää kaikista parhaimpana - värit ja vaatteen muoto pysyy, eikä kangas "nyhväänny". Mikä ihme siinä meleeratussa on, sillä lapussa lukee kuitenkin ihan sama 100% puuvilla kuin muissakin väreissä?

  VastaaPoista
 8. Niin kestää J :) ja oletteko huomanneet, ne on nykyään luomupuuvillaa? Paidat meinaan. Ostin valkoisia ja harmaaraidallisia pitkähihaisia!
  - Finette

  VastaaPoista
 9. Testaan. Lähetin sulle, Nina, tänään kaksi kommenttia kahteen eri juttuun eikä kumpikaan näy, noin puolenpäivän aikoihin. Anana sanoo blogissaan, että hänellä häviää kommentteja, oisko sullakin käynyt näin? En kirjoittanut mitään sellaista, että olisit ainakaan sensuroinut;) Paitsi että toisessa mainittiin Lindex;)

  VastaaPoista
 10. Meleeratut tosiaan kestää paremmin. Esim. Stadium myy oman merkkinsä verkkareita ja huppareita ja meleeratut eivät mene pesussa miksikään, meillä on 2 settiä.

  VastaaPoista
 11. Minäkin kirjoitin pitkät plörinät tuohon Omin sanoin-bloggaukseen, mutta jonnekin katosi näköjään sekin vaikka kaikkien sääntöjen mukaan näytti menevän...

  VastaaPoista
 12. okei, eli siis reilun puolen tunnin viiveellä tulee näköjään...

  VastaaPoista
 13. Komppaan edellisiä, LOGG kestää, muut eivät samalla tavalla. Noi collegehousut meleratun harmaana ovat meillä kanssa ahkerassa käytössä päiväkodissa ja pysyy hyvänä.

  VastaaPoista
 14. Se oli jo rikki kun tulin huoneeseen.

  Olen huomannut saman kommentit häviää mystisesti, en ole poistanut mitään.

  Noista Loggeista vielä, meillä on noissa pöksyissä säilynyt väri myös mustissa versioissa. Olisko mun uudehkon Perlana pesuaineen ansiota?;)

  VastaaPoista
 15. Yksi mattimyöhäinen LOGG:iin tyytyväinen ilmoittautuu mukaan. Muun jo mainittujen lisäksi tykkään vaatteiden mallista.

  VastaaPoista