torstai 5. marraskuuta 2009

Kaapin kätköistä

Kyllä siellä lunta sataa. Ei ole talvirenkaita. Eikä talvivaatteita. Kaivelin taas kaappeja. Ja kas, mikäs sieltä löytyikään. Useassa muussakin blogissa nähty NS:n p-u-n-a-i-n-e-n takki. Sopii uuden pipon kanssa. Ja sävysävyyn Vinginon Italia-farkut (Luksun ilmaus).

Fiksu, fiksu, fiksu. Niin fiksu minä olen. Fiksu, enkös olekin? (Suora lainaus esikuvaltani, Mimmi Lehmän Varikselta).Kävin myös Zarassa kääntymässä. Löysin poikien puolelta vain yhden paksun hupparin. Itse asiassa se on neuletakki jossa vuorena ohut tikkikangas. Mä en tykkää tikkikankaista. Enkä tykännyt siitä muutenkaan. Loogisena ihmisenä siis ostin sen. Ja siihen vähän asusteita. Lobbasin sen Luksulle hupparina ja läpi meni. Ja se on tosi hyvännäköinen päällä.Fiksu, fiksu, fiksu. Niin fiksu minä olen. Fiksu, enkös olekin?

8 kommenttia:

 1. Mahtava tuo Vingino-NovaStar-Regina-setti! Meiltä löytyy nuo farkut ja talveksi pitäisi kehittää joku takki kaveriksi. Millaista muuten NS on mitoitukseltaan, reilua?

  VastaaPoista
 2. Hahaa, Mimmi lehmät on niiiin hyviä, uppoo muhun paremmin kuin lapsiin ;)

  Ihana tuo eka setti! Meiltä löytyy myös kys.takki. Nuo farkut ja pipon ottaisin kans koska vaan. Hienot!

  VastaaPoista
 3. No niin, alkoihan näitä tulla;-) Sä voisit pitää kirjekurssin teemalla "vähän, mutta hyvää". Teidän lastenvaatteet ovat kyllä ihan omaa luokkaansa. Tykkään kovasti! Ja mikäs kiire tässä, vielä se lumi sulaa tämän päivän aikana;-)

  Mä käväisin Zarassa lauantaina, enkä nähnyt tuota alakuvan "hupparia". Harmi! On kyllä tajuttoman makee, aivan nappiostos sanoisin. Ja tärkeintähän on, että käyttäjäkin sen hyväksyi, joten sä alat olla jo nyt hyvässä vauhdissa tässä nuorimmaisesi pukemisessa!

  VastaaPoista
 4. Olet fiksu! Upea tuo NS-Vingino-Regina setti, olisi meillekin mieluisa!
  Noi lumet ehtii sulaa vielä monta kertaa, joten nou hätä, kyllä sä kevääseen mennessä oot ehtinyt kerätä varusteita ihan tarpeeksi:)

  VastaaPoista
 5. Stylejä, kummatkin! Ja ettet nyt ihan jäisi laakereille lepäämään tai omakehuun rypemään, niin mitenkäs Inkan talvivaatteet, kengät myös? (Enemmän mun intresseissä, kun on tyttö ja vanhempi, kuten meidän...) Tilasin muuten ne Emut Uudesta Seelannista 28.10, vielä ei ole tullut (kaikki vahvistukset, shipping jne, kyllä).
  Mä en iiiiikinä muista käydä Zarassa, mistäköhän se johtuu? Toisaalta jo vaan hekumoin joululomamatkan ostoksia ja jarruttelen täällä. Lueskelin eilen loma-asumuksen ihan lähellä olevan jättiostarin listaa kaupoista, aah. Meinasin eilen netistä tilata Chanelin nilkkurit itselleni (käytännölliset talveen, tottakai), mutta sain pidäteltyä, ainakin vielä.
  Taidan soittaa Forumiin, niin saan edes talvirenkaat vaihdatettua!

  VastaaPoista
 6. Siis superfiksu! Voisitko alkaa pitämään jotain kursseja siitä, miten markkinoidaan vaate vastaanhagoittelevalle teinille tai esiteinille, tai vaikka eskarilaiselle. Mä osallistun heti!

  VastaaPoista
 7. NS:n takissa on suht pitkät hihat, meille hyvä, muuten ei olisi toivoakaan, että 122 cm mahtuisi.

  Aamunkukka, en mäkään olisi tuota bongannut jos en olisi myyjältä kysynyt. Se näytti oikeasti rumalta siellä kaupassa mutta ei ollut vaihtoehtoja. Onneksi on päällä paljon paremman näköinen.

  Gloria, joo tulossa on, kunhan ehdin, toivottavasti ennen kevättä. Meille on duuniin tulossa lasti Uudesta-Seelannista, jos ei tule perille niin kirjataan luottotappioksi;)

  Katja, tottakai. Mä olen hyvä manipuloimaan;). Kiristys, uhkailu, lahjonta on ihan jees, mutta erityisen toimiva on "katteettomat lupaukset".

  VastaaPoista