keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Calida - Second Skin Effect

Parhaat alushousut ikinä, ei purista, kiristä ja pysyy päällä pesusta pesuun. Calida Panty. Lupaan, että nämä eivät näy housujen läpi. Sloggilla on samantyyppiset hipstersit, mutta laatu ei todellakaan ole kymmenen pesun jälkeen sama.



Ainakin Stocka myy, sieltä vaan usein lopussa, joten roudaan näitä reissuista. Hintakaan ei ole paha, Suomessa hinta taitaa olla 15 euron kieppeillä (muualla tietty vähemmän).

Sen minkä alushousuissa säästän, sijoitan Marie Jo:n rintaliiveihin. Ja niille ihan oma pesuaine (en osaa sanoa onko tarpeellista, mutta varmuuden vuoksi).

7 kommenttia:

 1. Hih - mä olin viime viikolla sovituskopissa ja melkein kassallakin Marie Jo:et päällä. Mun liivitilanne on vain niin katastrofaalinen että tarvin inakin viidet liivit yksien sijaan, joten mun sijoitus niiden osalta jäi tulevaisuuteen. Mutta hyvä kuulla, että ovat - no, jos eivät nyt hintansa väärtti nin ainakin laadukkaat:).

  VastaaPoista
 2. Mun pitäisi lähteä ihan muista syistä alusvaateostoksille, kun tää maha kasvaa ja rintaliivit kiristää. Noita ei taida olla mammamallisena:)

  VastaaPoista
 3. Tanja, sitten tulevaisuudessa. Ne on oikeasti hyviä, ja malliltaan sellaisia, että istuu suurimmalle osasta naisia.

  Katri, joo ei taida;) Käviskö Bravado? (muita merkkejä en muista, piti tuolla ainoalla päästä pätemään)

  VastaaPoista
 4. Mulla on liivitilanne hyvä, Marie Jo tuttu merkki sekin. Mutta pöksypuoli olisi tarkistettava. Paljastan tässä nyt kaikelle kansalle, että mulla oli eilen karmea päivä tällä saralla. Mekon ja saappaiden kanssa laitoin ihan uudennäköiset viimetalviset villasekoitesukkikset ja ihmettelin vielä, miten onkin jäänyt käyttämättä. Ja kuinkas kävikään. Aivan liian löysä vyötärönauha. Kävelin kaupungilla sukkahousut reisiin saakka valuneina, veivät pikkaritkin mennessään... Onneksi mekko ja takki peittivät paljaan pepun. Että jos näitte eilen naisen, joka epätoivoisesti piti takin läpi housujaan ylhäällä etsien lähintä yleisövessaa, se oli minä. Saisko jostain olkaimellisia pikkareita ja sukkiksia?

  VastaaPoista
 5. Olen joutunut valuvien stay upien kanssa ongelmiin mutta tuo että sukkiksetkin valuu... :D Kiitos Violette tästä :D Osaa kuvitella niin hyvin, kun itsellä on niin samantyylisiä ongelmia.

  Ellit/ Muotifriikit joku vinkkasi, että leikkaa sukkahousuista sen housuosan lisävahvistukseksi. Ei valu enää. En tiedä, en ole kokeillut. Itse pidän enemmän housuja = stay upeja.

  Tuo VPL on kyllä ongelma. Mies aina ihmettelee, että miksi peilaan takamustani niin antaumuksella... Itse olen tyytynyt niihin sloggeihin (huonot) ja yllättäen ihan ohuet päärmäämättömät puuvillahipsteritkin toimii. Mutta pitääpä kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Kiitti vinkistä Nina!

  Oon viime aikoina itse luottanut Victorian salaisuuteen pöksyasioissa. Boyshort-mallit on huippuja!
  Katri: tsekkaa Hot Milk-alusvaatteet, ei näytä ihan perusmammiksilta;) Ja sitten lisäksi suositan ehdottomasti niitä Bravadon saumattomia, käytin niitä jopa nukkuessa, tosi mukavat.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Nappasin näitä parit mukaan eilen ja päivän kokemuksella ovat hyvät.

  Liiveissä minäkin luotan pitkälti MarieJo:n valikoimaan.

  VastaaPoista