tiistai 17. huhtikuuta 2012

An orange a day keeps the doctor away



Taas tuollainen oranssi juttu, toteaa joku.

Tilanne on nyt se, että mun psyyke ei kestä enää yhtäkään räntäsateista aamua.

Oranssi päivässä, kunnes se kevät oikeasti tulee.

16 kommenttia:

  1. Mä ostaa töräytin juuri itselleni punaiset pöksyt, ekat sitten yläasteen. Mutta oranssi on kyllä liian villi mulle ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienosti töräytit:) Mä ostin peruspunaiset viime kesänä ja niitä tuli jopa käytettyä.

      Poista
  2. Aivan mahtavan väriset housut ja huivikin aivan superkaunis! Mitäs merkkiä huivi mahtaa olla, samaako? Olisipa kiva nähdä muutama päivänasukuva oransseistasi. Minullakin värejä päässyt kaappiin, mutta mitenkäs ne sieltä päälle saisi?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Huivi on Jackpotin, merkki jota mulla ei ole ollut sitten ysärin..

      Mä yritän. Joskus:)

      Poista
  3. Jep, eilen ostin oranssin paidan :D
    Mun ongelma on se että on taas päässä valmis visio väristrä ja mallista... ja missään ei ole sitä oranssia jota haen. Onneksi on vielä aikaa ja kauppoihin tulee uutta koko ajan :)

    Peesaan, päivänkuvaa odotellessa...

    VastaaPoista
  4. Jep. Mäkin olen haalinut värejä, mut vielä ei ole oikein ollut kelejä laittaa päälle. Jotenkin vaan pinkit pöksyt ei sovellu tähän keliin tai ainakaan mun mielialaan... Tänään sentään pääsi päälle se yksi Chanel-tyylinen neuletakki jossa oli sitä kirkkaan keltaista. Enempään ei tällä säällä pystynyt.

    Toi huivi on niin herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ne korallit housut olleet muutaman kerran. Ja sitten yhdet kirkkaanvihreät. Mutta ei räntäsateessa kuitenkaan;) Thx.

      Poista
  5. Ihanat housut, mistäs ostit?

    Ja on kyllä reippaan väriset... voipi olla, että voisin ostaa, mutta jäisivät kaappiin. Miten sitä onkin ihminen rajoittunut värien suhteen :D

    Rose

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin TH:n omasta liikkeestä. Mielestäni näin samoja housuja myös Stockalla. TH:n nettikaupassa ei tätä sävyä näkynyt olevan.

      Älä sano, saattaa silmä tottua:)

      Poista
  6. Tuo huivi tais muuten olla hullareilla, ainakin kuvastossa oli. Pisti silmään, siellä tosin oli muitakin mukavan näköisiä... hyvä väri noissa housuissa. Itse juhlistin aurinkoa tänä aamuna vetämällä esiin harmaata. Täytyy kokeilla tuota sun konseptia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla, että oli. Hullareilla on aika paljon normimallistojen riisuttuja versioita. Huivissa nyt ei paljon voi riisua;) Joo, kokeile.

      Poista
  7. IIIK! Joku on täyttänyt kaapit musta-valkoisella ja harmaalla massalla. Pitää antaa kenkää( tai pari). Ja ehtiä ostoksille. Joko on lääkitys kohdallaan? Nimim. MOPin oranssi huivi kaulassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On munkin kaapit vielä musta-valkoiset, mutta keräilen näitä värikkäitä pinoja ympäri kämppää:)

      Poista
  8. Kiva toi huivi:) Mä oon kulkenut pari kertaa jo punaisissa housuissa ja parina päivänä sähkönsinisissä, aika rajuu vai mitä:)

    VastaaPoista