tiistai 1. marraskuuta 2011

Kahden euron budjetti

7 kommenttia:

 1. Näin se menee. Eikä tarvinut kauaa miettiä:).
  Ihana blondi !

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti menee, niitä on _ihan joka paikassa_.

  VastaaPoista
 3. Champions Liigaa - otaksun? :) Viime vuoden kortteihin upposi omaisuus ja nyt niillä ei tietenkään enää tee mitään, kun on kerättävä uusinta sarjaa. Olen antanut vaihtaa lauantaikarkit kortteihin, mikä ei välttämättä ole huonoin valinta. Samoin reissutyössä olevan miehen on helppo tuoda lapsukaisille tuliaisia. Kortit ovat monissa maissa euron tai jopa alle per paketti, joten mies tuo mukanaan aina vinon pinon ja minä käytän niitä sitten lahjomiseen... ;) Suomessakin muuten BR:ssä maksaa 1,50 paketti, jos sellainen on lähistöllä... :)

  VastaaPoista
 4. Zeta, oikein otaksut:) Tämä korttishow alkoi toissa kesänä Etelä-Afrikan kisoista ja noita keräilysarjoja on kertynyt aika määrä. Montakohan eri futiskorttisarjaa meiltäkin löytyy, ja SM-liigakortit päälle. Bundesliigaakin kerätään. Niihin Valioliigakortteihin en nyt suostunut alkuunkaan. Mutta tuo Champions on se ykköskohde. Äiti, koska ne kansiot tulee, soititko jo?(ihan kuin mä soittelisin maahantuojalle, että koskahan niitä aloituspaketteja saisi...)

  Kiroilen noita kortteja harva se päivä, mutta myönnän, että melko helppo/halpa lahjontatapa. Pojan saa yhdellä korttipakalla tekemään ihan mitä vaan:)

  Kiitti tuosta BR-lelu infosta. Ruotsissa ovat samoissa hinnoissa kuin Suomessa, Tanskassa kalliimpia (siellä kaikki on kalliimpaa) ja Saksassa halvempia. Menen siis BR-leluun:)

  VastaaPoista
 5. Minä vielä odottelen, milloin noita pitää alkaa ostamaan. Sekin aika varmasti tulee. Toistaiseksi on menty kavereilta saaduilla muutamalla kortilla, mutta omia ei ole tarvinnut ostaa.

  Pikkasen mietin tuota toisten jakamien korttien ottamista, mutta kun olen pari kertaa nähnyt kuinka joku kaveri todella haluaa antaa niitä omia korttejaan joillekin tietyille pojille, niin olen ajatellut että se on ok. Ei siis ainakaan sitä, että kaverit pakottaisivat jakamaan kortteja.

  VastaaPoista
 6. Meillä on laatikollinen (iso sellainen) Henkan vanhoja keräilykortteja, jotain Digimon, Pokemon etc. kortteja ja nuo ovat vielä onneksi kelvanneet. Ei niin kivaa kerättävää lattialta...

  VastaaPoista
 7. Sanna, tuota samaa miettivät muutkin äidit. L auliisti antaisi omista ylimääräisistään muille, mutta kaikki eivät saa ottaa. Mutta jos se on antajan halusta kiinni, niin minä en ainakaan näe siinä mitään ongelmaa.

  Katri, ei todellakaan ole. Varsinkin kun niitä on satoja ja ne voivat kaikki olla levällään ympäri kämppää. Mä luulen, että tämä boomi tulee teillekin vielä eskarivuoden aikana. Että odottelet ihan rauhassa:)

  VastaaPoista