tiistai 15. marraskuuta 2011

Paleleville varpaille

Jos UGG:t eivät nappaa, niin entäpä huopatossut? Ihan se perinteinen malli, joita varmasti löytyy vanhempien ullakoilta. Tai sitten ZDAR, bongailin näitä viime talvena Keski-Euroopasta. Tuntuvat olevan siellä erittäin trendikkäät.

ZDAR huopakengät ovat saksalainen uudelleentulkinta klassisista venäläisistä Valenkoista. ZDAR huopakengissä yhdistyvät perinteisen villan parhaat ominaisuudet sekä nykyaikainen mukavuus. Niiden tiivis huopa on valmistettu erityisen korkealaatuisesta, 100% lampaanvillasta ympäristövaatimuksia ja perinteitä kunnioittaen. Ne ovat niin hengittävät kuin vedenpitävät ja pitävät jalat lämpiminä kovillakin pakkasilla. Mukavuutta lisää nahkainen, muotoon prässätty pohjallinen, joka myötäilee jalkapohjaa ja antaa lisämukavuutta askellukselle. Huopakenkien hampulla vahvistettu kumipohja on voimakkaasti kuvioitu, eikä se ole liukas.


15 kommenttia:

 1. Vau! Mä voisin haluta noi. Saako näitä tilattua Suomeen?
  T: Nitta

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot! Jään odottelemaan vastausta Nitan kysymykseen. :)

  VastaaPoista
 3. Uuuuu, me likes! Vakavasti harkintaan, kiitsat!

  VastaaPoista
 4. P.S Nitta & Nina - tuosta linkin kautta pääsin jälleenmyyjiin ja sieltä kyllä löytyi Suomiedustuskin...

  VastaaPoista
 5. Vanhat kunnon vinkkelit on pop! Niitä on nykyään kivoja erilaisilla varsilla. Siis ihan kotimaista tekoa. Mutta kyllä nuokin sopis. Pitääpä kuukkeloida!

  VastaaPoista
 6. Suurkiitokset, viluvarvas tahtoo, jos noilla pysyis pystyssä. Lapsuudesta muistan kun laskettiin perinteisillä huopatossuilla mäkeä:) Ja broidi voitti jostain kisasta punaiset Marsin huopikkaat kumipohjilla ja mulla oli "vaan" mummin antamat harmaat jämsäläiset huopatossut ilman kumipohjia ja olin tosi kade broidin huopikkaista:) - ja selvästi edelleen katkera niistä:)

  Mutta noi on täällä nyt harkinnassa.

  VastaaPoista
 7. N&N, Jassu jo vanhana partiolaisena vastasikin mun puolesta:) Aiheesta teki mieli postata jo viime talvena, mutta en tiennyt saatavuudesta Suomessa, niin se sitten jäi. Itse bongasin Lillysta.

  Tiksu, ja nyt kuuluisi tietää mitä tarkoittaa vinkkelit? Huopatossut? *nolona*

  VastaaPoista
 8. Aikas kivat! Missähän hinnoissa noi liikkuu?

  VastaaPoista
 9. Upeat! taidan mäkin käydä linkin kautta katselemassa saatavuutta... Nettikauppaa lähinnä, ei täällä maaseudulla tuollaisia ihanuuksia näe ;o)

  VastaaPoista
 10. Katri, mutsi kaivoi viime talvena ne harmaat perushuopikkaat jostain kätköistä. Lämpimät, mutta ihan pirun liukkaat. Ajattelin sille noita Zdareja joululahjaksi, mutta vähän epäilen, että menee liian venäläiseksi...

  I-A, hintaa en huomannut katsoa, villi veikkaus 200-300 euroa.

  Pirjo, jos löydät nettikauppoja, niin kerro ihmeessä. Mä bongasin muutaman, mutta sold outia myivät.

  Mä yritän ehtiä tällä viikolla sovittamaan, voin sitten raportoida tarkempia speksejä.

  VastaaPoista
 11. No teinit sanois kyllä jo tähän, et KVG...
  Dots.....

  VastaaPoista
 12. Huomasin, että Levilläkin on putiikki. Mun vanhemmat on sinne menossa parin viikon päästä.. Siellä saattais olla, kun ei ole turistikausi vielä alkanut. Äiti ottaa vaan kokoa isomman, kun mikä hänelle sopiva, niin varmasti on hyvät :o)

  Jos nyt päätän, että välttis tarviin tuollaisia... Tilasin Roxylta vähän samanhenkiset (kun saadaan lastenvaatteiden jälleenmyyjät tilailla itsellemme aikuisten puolelta), mutta nyt vaan näyttää siltä, ettei ne tuliskaan :o(

  VastaaPoista
 13. Vinkkelit ne oli minunkin lapsuudessa ;) Nuo olisivat varmasti lämpimät, mutta en ole ihan varma tykkäänkö noiden ulkonäöstä. Ihan tervettä kyllä välillä olla tykkäämättäkin jostakin...

  VastaaPoista
 14. Pirjo, se Levin kauppa on hyvä, sieltä löytää kaikkea mikä muualta on loppu. Eräätkin Hestrat sieltä ostettu.

  Sanna, mun eka reaktio oli vähintäänkin negatiivinen, mutta nopeasti silmä tottui. Eihän ne Uggitkaan mitään kauniita ole. Oikeasti.

  VastaaPoista
 15. Cafe Alex&kauppa, Mäntässä myy tumman ruskeaa, igor mallia tolta merkiltä

  VastaaPoista