maanantai 28. joulukuuta 2009

re-re-re-Repeat

Saattaa olla, että olen aikaisemminkin maininnut Repeat on mun ehdoton suosikkimerkki mitä cashmereneuleisiin tulee. Laatu on aivan huippua (näkyy kyllä hinnassakin).

Pukki toi mulle merkin "bootsit", nämä ovat jonkinlainen villasukkien ja saappaiden välimuoto. Pukki oli näppäränä poikana aavistanut, että stugassa voisi olla tarpeen.Kuva perfectlybasics.nl (sielläkin näkyy olevan ale). Hupsis. Onpa pieni kuva.

Alla Uggin vastaavat, jos tuosta kuvasta saisi jotain tolkkua.

13 kommenttia:

 1. Ihanat! Mähän vähän aikaa sit blogissani ihmettelin että mistä näitä villasukkakenkiä saa, kunnes joku viisas kertoi uggeista. Vielä en ole omia saanut, mutta haaveilen...

  VastaaPoista
 2. Ihanat, tääkin tahtoo! Mä sain lahjaksi kirjan, korun ja matkalahjakortin.

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Piti heti käydä katsomassa nuo alesivut, hitsi kun koot loppu.
  Voiko noita siis käyttää ihan ulkonakin?

  VastaaPoista
 4. Jassu, voi käyttää ulkona, niissä on ihan kumipohja. Mutta lumiolosuhteissa ei oikein toimi, päällinen on ihan kudottua, sellaista systeemiä. You know, mulla on nämä termit vähän hakusessa;)

  VastaaPoista
 5. Ja sitten vanhentunutta tietoa tässä postauksessa. Mulla ei enää ole moisia jalkineita. Olen etsinyt joka paikasta, ovat kadonneet. Tyttäreni jalassa näkyy olevan aivan samanlaiset kuin mulla vielä hetki sitten. Mutta ei ne varmaan ole ne samat...

  VastaaPoista
 6. Mistäpä äidit ei lasten vuoksi luopuisi.. ;)

  VastaaPoista
 7. Mä ihailin ja sovittelin tuota Uggin versiota ihan kenkäkaupassa;-) ovat kyllä livenäkin herkullisen näköiset, mutta lesti ei valitettavasti istunut ainakaan omaan jalkaani. Eli vastaus Helin kysymykseen, eivät ole kovin jalkaa tukevat kengät.

  Mutta juuri tuollaiset "Stugamaisen ihanat hipsuttelu-kengät"; ja sen esittelmäsi kivan neulemekon kanssa vielä, täydelliset;-) ja nythän sulla on hyvä "syy" ostaa toiset, tarvitsettehan te molemmat omanne!

  Mukavia lomapäiviä Tanskanmaalle!!

  VastaaPoista
 8. I-A, mähän en niistä luopunut kenenkään hyväksi. Ne multa viekkaudella ja vääryydellä vietiin.

  Heli, ei ne tue nilkkaa yhtään mitenkään, mutta ei varmaan ole tarkoituskaan.

  Aamunkukka, mä hiplailin niitä Uggeja kanssa, en kylläkään sovittanut. Nämä Repeatit ovat sirommat, mutta ei näilläkään pitkiä matkoja kävelisi.

  Ja Uggeista, Emuista ja kumppaneista. Pidin omiani yhden päivän ja mulla on nilkat ihan paskana. Nyt säännöstellään Inkankin käyttöä, ne ei oikeasti tee hyvää jalalle pidemmän päälle. Tai sitten olen tottunut liian hyvään.

  VastaaPoista
 9. Minäkin jossakin katselin noita Uggeja, mutta sain kerrankin vakuuteltua itselleni, että en tarvitse niitä. Näyttää ne kyllä kivalta edelleen, kuten myös nuo Repeatin versiot.

  VastaaPoista
 10. Auts, mä ostin tänään mun ekat Uggit täältä Tukholmasta eikä käynyt edes mielessä, ettei ne tosiaan jalkoja tue mitenkään, ei mitkään mallit. Katselin noita "villasukkamaisia" ihan sivusilmällä vain, ja ostin ihan lyhyet klassikkomallit. Kestäis nyt sitten pakkaset, niin voin koekäyttää.

  VastaaPoista
 11. Ihanat töppöset olet saanut!

  Mä olen näillä pakkasilla luopunut kaikesta muista kriteereistä kengille, kunhan ovat lämpimät. Olkoon liukkaat tai tukematta nilkkaa tai jonkun mielestä so-last-season. Juuri lantustelin tänne officelle Uggin pitkät klassikot jalassa, ihanaa kun ei tarvitse palella. Ja joulupukki oli kuullut marinani palelevista korvistakin ja löytänyt pipon, jota voi käyttää ihan oikeasti duunivaatteidenkin kanssa. Nyt ei puutu muuta kuin loma...nauttikaahan te Stugalla!

  VastaaPoista