keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Mitäs näistä keksisi?Näinkö?Eeih, sipulit pitää pestä paremmin. Katellaan huomenna uudestaan. Jos jaksan.

P.S Koska egoni on niin suuri, loin itselleni toisenkin tilin. En uskaltanut lähteä siirtämään blogia tililtä toiselle. Huonosti siinä olisi käynyt. Ja sitten toinen ihmetyksen aihe: vanhalla tilillä postausta tehdessä olen tuossa "luo" tilassa, uudella tilillä olen "muokkaa html-koodia" tilassa. Enkä saa niitä vaihdettua. Ei ummarra ei... Voisiko joku vääntää rautalangasta?

5 kommenttia:

 1. Äitini tänään sanoi että pitää mennä hakemaan kukkia ja laittaa pyttyyn. Sanoin että laitoin viime joulunakin. -Ai, mitä sä laitoit niihin väleihin? -No ryttäsin valkosta silkkipaperia... -Miten mä oon voinu antaa sun sillee ne laittaa! Nyt laitetaan yhdessä ja katsot miten ne laitetaan. -Kyllä äiti.

  En tiiä, must silkkipaperia ja tommoset kivet on ihan jees. Mut ilmeisesti äiti tietää paremmin :D

  Kun luot sitä uutta tekstiä, siin laatikon päällä on Luo ja Muokkaasitäkoodia ja Esikatselu tms. Mullakin menee usein, kun laitan kuvan, siihen html-muokkaukseen mut siin vieres on se Luo-nappi, paina siis sitä ni pääset takasin. En osaa vääntää rautalangasta, auttoko tää?

  VastaaPoista
 2. Tiedän ongelman ja oli tosi tuskastuttavaa kun oikoluin eri ohjelmassa ja yhtäkkiä copypeistaus ei onnistunutkaan. Tajusin sitten olevani html -tilassa. En valitettavasti osaa auttaa, mutta Ananan neuvo kuulostaa loogiselta.

  Vai on toinen blogi ison egon merkki :D Heheeh! Mulla se sitten on 5 talon kokoinen (jos ottaa vain päivitetyt blogit huomioon). Katsos Nina, elämästä pitää repiä KAIKKI ilo irti ja useat blogit on aika kevyttä kamaa, kuitenkin.

  Itse laiskana jätin hyasintit ruukkuun ja käärin folioo ympärille mutta laitoin siniseen lasiastiaan, niin se näyttää ihan kivalta. Olen kokeillut noita värikiviäkin, mutta mulla meni hermot sen jälkeen, kun kukat oli kuolleet; ne lähti roskiin mutta kivet jäi multaisiksi. Nyt meillä on ihanaa, ihanaa!, hyasintin tuoksua talo täynnä ja se on ... ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. "Täällä toinen tunnettu hortonomi neuvoo toista:-)"
  Mä olen joka vuosi tehnyt sen virheen, että olen jättänyt hyasintit niihin alkuperäisiin ruukkuihin; ja sujauttanut ne vain niissä suojaruukkuihin. Ja eipä ole kovin pitkäikäisiä istutuksia mulla ollut...

  Nyt meinasin kokeilla samaa kuin sinä; eli huuhtaista sipulit puhtaiksi, latoa ne vaikka kauniiseen sinkkiastiaan, hakea ehkä vähän sammalta ympärille koristeeksi tmv. sopivaa tuunausta.

  Ja noi koristekivet ja lasiruukku näyttävät myös kauniilta, toimii taatusti!

  VastaaPoista
 4. Jatkanpa vielä. Siis vanhassa blogissasi on varmaan käytössä vanha editori. Uudessa on tullut automaatisesti käyttöön päivitetty tekstieditori joka antaa paljon enemmän mahdollisuuksia (sekä harmaita hiuksia) bloggauksia tehdessä. Tuon editorihomman löydät täältä:
  Muokkaa - Asetukset - Perus -Tekstieditori (alareunassa) ...ja siitä sitten valitset että minkä editorin seurassa haluat iltaisin tapella ;) Toi päivitetty on oikeesti parempi ...varmasti sitten kun siihen tottuu (itse käytän nyt sitä) =D

  VastaaPoista
 5. Anana, kyllä äidit tietää. Joo, näin mä sen editorin pähkäilin. Täytyy vielä kokeilla, kiitos neuvoista.

  Miia:D

  Aamunkukka, mitäs me prot. Eilinen into meni, kiitos Finnair taas tästäkin työmatkasta:(

  VastaaPoista